Dolaskom jeseni na svakom koraku miriše kestenje.
Povezane vesti
LIKER OD MANDARINE: Osvežavajući aperitiv za sve ljubitelje slatkih pića
Liker od mandarine se pravi od njene eterične kore. Umesto da je bacite i stvarate dodatni otpad, iskoristite je za pripremu preukusnog likera. Uz to što možete da ga pijete ili poslužite gostima, možete da ga dodajete kolačima i raznim poslasticama, za što bolju aromu.
12. 11. 2024. u 18:54
OSVAJA NA PRVI GUTLJAJ: Napravite čuvenu irsku kafu, tajna je u ovom sastojku
Tajna savršene irske kafe je da bude na ivici – ni previše gorka ni previše slatka.
31. 10. 2024. u 17:30
Najnovije iz rubrike
STARINSKE ŠUFNUDLE PUNJENE SIROM, A PRELIVENE KAJMAKOM: Jelo koje će mnoge podsetiti na detinjstvo
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalna za večeru.
21. 11. 2024. u 12:30
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI RUČAK: Pirinač sa pečurkama i mesom
Lako se pravi, a svima uspe iz prve.
21. 11. 2024. u 11:18
KNEDLE SA DŽEMOM I ORASIMA: Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru
Starinski slatkiš iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju, a topi se u ustima.
21. 11. 2024. u 11:00
KAKO DA VAM SE SARMA NE RASPADNE TOKOM KUVANJA: Jednostavni saveti za omiljeno tradicionalno jelo
Ovako se pravilno savija i uspeva čak i početnicima.
21. 11. 2024. u 09:00
SALATA OD ROTKVE I PRAZILUKA: Nezaobilazna je na slavama i lako se pravi
Najbolja slavska salata, ide uz pečenje i ribu.
21. 11. 2024. u 07:00
Komentari (0)