Овај слаткиш морате да пробате!
Повезане вести
НЕОДОЉИВА БЕОГРАЂАНКА: Чоколадна торта са јабукама, рапсодија укуса коју нико не одбија
ВИШЕ десерта је названо Београђанка, али је свакако најпознатија ова са чоколадом и јабукама. Упловите у чаролију мириса и укуса.
16. 09. 2024. у 08:00
ПОЛИЦАЈАЦ ТОРТА, ПОСЛАСТИЦА КОЈУ ЈЕ ОБОЖАВАЛА ЈУГОСЛАВИЈА: Савршено кремаста, а прави се за само неколико минута
Рецепт који ће вас оборити с ногу. Пре свега због лакоће припреме, а одмах потом и због ниске укупне цене и издашности, ово ће постати често прављена торта у свачијем дому.
12. 08. 2024. у 14:00
ТВИКС ТОРТА СА ПУНО ЧОКОЛАДЕ И КАРАМЕЛЕ: Укус је права фантазија за све љубитеље чоколаде и карамеле
За твикс торту није вам потребно пуно времена, а ни кулинарског умећа. Залогаји пуни хрскавог бисквита и још богатијих слојева карамеле и чоколаде ужитак су за сва чула.
30. 07. 2024. у 16:00
БАРОН ТОРТА: Најлепши спој кремастог чоколадног фила и малина
Замислите најсавршенији спој чоколаде и помало киселастих малина.
20. 07. 2024. у 15:00
КРАМБЛ СА КРУШКАМА И ОРАСИМА: Неодољив и сочан дезерт, као створен за кишне, јесење дане
Крамбл је посластица која се прави од динстаног воћа и мрвица од брашна/теста са маслацем. Има нечег магично укусног у комбинацији крушки са орасима.
15. 09. 2024. у 08:00
Најновије из рубрике
ТИРАМИСУ ТОРТА ОД ПАЛАЧИНКИ: Спој два омиљена десерта у један
Палачинке волимо на све могуће начине, а у комбинацији са маскарпонеом волимо их још више. За овај кремасти и освежавајући десерт не морате да укључите рерну, а добићете десерт који има укус тирамисуа.
17. 09. 2024. у 17:15
ЧОРБА ОД ЦЕЛЕРА СА ПАВЛАКОМ: Укус здравља којим треба започети сваки ручак
Крепи тело и враћа снагу- савршена за чишћење организма.
17. 09. 2024. у 15:09
НАЈЈЕДНОСТАВНИЈИ РУЧАК: Ролнице од тиквица пуњене сиром и спанаћем
Не пропустите да пробате овај генијалан рецепт за ролнице са сиром и спанаћем.
17. 09. 2024. у 12:41
НАМАЗ ОД ТИКВИЦА И ПАПРИКА: Идеалан избор за доручак
Можете да га мажете на хлеб или додате као прилог јелу, освојиће вас од првог залогаја.
17. 09. 2024. у 07:00
СВЕЖЕ И ВРУЋЕ, А СПРЕМНЕ ЗА ТИЛИ ЧАС: Домаће лепиње
Домаће лепиње се једноставно праве, а можете да их једете уз сухомеснато, намазе по жељи или саме.
16. 09. 2024. у 19:00
Коментари (0)