Сочно јело у сласном споју меса са поврћем.
Повезане вести
КРОКЕТИ ОД КРОМПИРА СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Хрскави споља и пуни фила, а одлични су и када се охладе
Крокети од кромпира су увек сјајан начин да направите јело од једноставних састојака, а да притом буде савршено укусно.
11. 09. 2024. у 14:33
ПАПРИКАШ ОД ТИКВИЦА И КРОМПИРА: Лагано, посно и дијетално јело
Паприкаш од тиквица можете спремити за само пола сата. Реч је о изузетно хранљивом јелу.
11. 09. 2024. у 08:00
ПИРЕ ОД ТИКВИЦА: Једноставан и здрав прилог
У сезони су тиквице веома јефтине, а пире од овог поврћа је лаган и дијеталан! Спрема се брзо и одлично комбинује.
06. 09. 2024. у 11:30
УКУСНА И ДРУГАЧИЈА: Мусака од старог хлеба
Брзински ручак који ће да обожава цела породица.
05. 09. 2024. у 12:00
ОВАКО ГА ЈОШ НИСТЕ СПРЕМАЛИ: Запечени пире кромпир са млевеним месом
Комбинација која ће вас сигурно оставити без даха.
05. 08. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
ЈЕДНОСТАВНА САЛАТА ОД ЦВЕКЛЕ: Најздравија, а најлакша за припрему
Цвекла садржи нитрите који снижавају крвни притисак, а због високог садржаја витамина Б, калијума и гвожђа сврставамо је у једно од најздравијих поврћа. Цвекла се дуго кува, па можете користити експрес лонац за брже кување.
16. 09. 2024. у 18:00
НАЈЛАКШИ РЕЦЕПТ ЗА ЏЕМ ОД ЛУБЕНИЦЕ: Засладите се укусним и слатким намазом
Покушајте да припремите џем од лубенице и верујте да ћете и ви и ваша породица обожавати овај необичан џем. Поготово је укусан са палачинкама и белгијским вафлима.
16. 09. 2024. у 17:37
НАПРАВИТЕ СОЧНЕ МАФИНЕ СА ЏЕМОМ: Никад укуснији, нећете им одолети
Брз и једноставан рецепт, идеалан за доручак или изненадне госте.
16. 09. 2024. у 17:00
ШТРУДЛА СА МАКОМ ОД ГОТОВИХ КОРА: Класик који никада не досади
Уз једноставан рецепт, ова посластица постаје још приступачнија и једноставнија за припрему.
16. 09. 2024. у 15:59
ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА ПОХОВАНИМ СИРОМ: Испробајте овај рецепт где се укуси фантастично допуњују
Уместо да кувате супу или чорбу из кесице, ми вам препоручујемо да испробате овај рецепт за парадајз чорбу.
16. 09. 2024. у 15:27
Коментари (0)