РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНИ КОРДОН БЛУ: Једно од најпознатијих јела можете сами да направите
19. 07. 2024. у 15:00
Верује се да је шницла кордон блу први пут направљена у Швајцарској, а касније су настале разне верзије овог јела. Обично се пуни шунком и сиром, а у оригиналном рецепту се користи телеће месо. Од пилећег је настала касније, и то у Америци, а које год месо да изаберете за кордон блу, нећете погрешити јер је јело преукусно.
Повезане вести
ЗАПЕЧЕНИ КРОМПИР СА ШУНКОМ И ЛУКОМ: Мирис, укус и једноставна припрема
Ово јело ће постати нови специјалитет ваше трпезе.
13. 12. 2024. у 11:00
РОЛОВАНА ЋУРЕТИНА СА СЛАНИНОМ И СИРОМ: Ручак који никога неће оставити равнодушним
Ролована ћуретина са сланином и сиром може да се сервира и хладна, али када је тек извадите из рерне, имаће хрскаву спољашњост, а сир ће да цури и учиниће је савршено сочном.
08. 10. 2024. у 12:39
РЕЦЕПТ ЗА КРОМПИР НА ПОРТУГАЛСКИ НАЧИН: Додајте му ове намирнице и уживаћете у укусу
Кромпир на португалски начин је попут пице, само још укснији.
06. 10. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ЛАГАНА И КРЕМАСТА: Пуслица торта, старинска посластица са којом нема грешке
Пуслица торта се прави у слојевима, врло је декоративна и топи се у устима.
13. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
ПИКАНТНА САЛАТА ОД ПЕЧЕНОГ КУКУРУЗА: Тако једноставна, а неодољиво укусна
Ова салата се веома лако припрема, што чини још веће задовољство у њеном ужитку.
13. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
НЕ БАЦАЈТЕ СТАРИ ХЛЕБ: Направите француски тост
Одушевите укућане за доручак овим укусним јелом.
13. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ДА СУТРА БУДУ НА ТРПЕЗИ: Василице са медом - Слатко пециво које се традиционално прави за Мали Божић
Василице су слатко пециво који се код нас служи на Мали Божић.
13. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
КОЛИКО КВАСЦА ИДЕ НА КИЛОГРАМ БРАШНА: Да вам свако тесто савршено нарасте
Многе жене, посебно оне које немају пуно искуства у кухињи мучи питање колико је потребно ставити квасца у тесто када желимо нешто да направимо.
12. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
Коментари (0)