Богате укусима, а хранљиве, одличан су предлог за дневни мени.
Повезане вести
РЕЦЕПТ КОЈИ МОРАТЕ ИСПРОБАТИ: Посне пуњене паприке са орасима, боље него класичне и спремају се врло лако
Пуњене паприке за које ће вам сви тражити рецепт.
06. 11. 2024. у 14:49
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПРАВУ СРПСКУ САРМУ: Спремите је брзо и једноставно
Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
02. 11. 2024. у 09:50
ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
20. 10. 2024. у 07:00
РУЧАК ЗА ДАНАС: Свињски медаљони у сосу од вина
Не зна се шта је укусније - месо или сос.
12. 10. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
ПРЕУКУСНА САЛАТА ОД ЦВЕКЛЕ И ЈАЈА: Богатог је укуса, савршена за све прилике
Направите нешто другачију салату од цвекле која ће одушевити ваше госте.
07. 11. 2024. у 15:32
РАФАЕЛО ОД САМО ТРИ САСТОЈКА: Неодољиве куглице од кокоса
Рафаело куглице су идеалне за све прилике, а овај рецепт од само три састојка учиниће да их направите одмах.
07. 11. 2024. у 12:13
ДОМАЋА СУПА СА КНЕДЛАМА: Рецепт који греје душу
Супа јача имунитет и препоручује се да се једе најчешће током хладних дана, а када су у питању породични ручкови, не може се проћи без ње на менију.
07. 11. 2024. у 09:30
ТРАДИЦИОНАЛНА ГИБАНИЦА: Уживаћете у сваком залогају, према рецепту наших бака
Сочна пита распаметиће и оне избирљиве.
07. 11. 2024. у 07:00
РЕЦЕПТ ЗА ШЕРБЕТ: Напитак који ће вас угрејати, а можда и смирити кашаљ
Јесењи дани већ траже напитке који ће нас угрејати и улепшати ново годишње доба. Много је рецепата за ђаконије у овом периоду које су нам оставиле наше баке, а један од њих је и шербет.
06. 11. 2024. у 18:58
Коментари (0)