ДОМАЋА БОНЖИТА СА ЧОКОЛАДОМ: Направите савршено здрав слаткиш
26. 05. 2024. у 11:10
Направљена од житарица, са преливом од чоколаде, не само да је диван слаткиш, већ је и савршен начин да подигнете енергију у току дана.
Повезане вести
ДУНАВСКИ ТАЛАСИ: Рецепт за сочни колач који успешно одолева трендовима
Уколико сте љубитељ сочних колача, а волите комбинацију вишње и чоколаде, дунавски таласи су посластица коју ћете често правити.
14. 11. 2024. у 16:00
САВРШЕНСТВО УКУСА, ТОПЕ СЕ У УСТИМА: Ванилице са маком - Рецепт је толико једноставан, да свакоме успева
Рецепт је толико једноставан за припрему, да не може да вам не успе.
13. 10. 2024. у 12:30
ТОРТА ОПЕРА: Француска фантазија слатких укуса у споју са кафом
Чувена опера торта настала је око 1960. године, а креирао ју је познати француски шеф кухиње Ленотре.
04. 10. 2024. у 13:00
БЕЛА РОЗЕН ТОРТА: Невероватно кремаста и издашна посластица
Бољи начин да се засладите током јесењих дана не постоји.
03. 10. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
ПРАЗНИЧНИ ДЕТОКС, ИДЕАЛАН ЗА РАСТЕРЕЋЕЊЕ ПРОБАВЕ: Салата са пилетином, поврћем и црвеном поморанџом
Прошла је Нова година кад смо се прејели и зато вам дајемо рецепт за лагану салату, која ће вам пријати после много јела.
03. 01. 2025. у 12:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ПРЖЕНИЦЕ: За супер почетак дана
И у данима поста можете да уживате у омиљеном доручку. Једноставно је, укусно и неодољиво.
03. 01. 2025. у 11:05Новости онлине
ПОСНЕ БАНАНА КУГЛИЦЕ: Неодољива посластица од само три састојка
Феноменалне куглице обориће с ногу и оне који не воле слатко.
03. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
КАВУРМА: Јужњачки специјалитет који прави гурмани обожавају
Кавурма се највише спрема на југу Србије и представља врсту јела направљену од изнутрица.
03. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
ПОСНИ ЧВАРЦИ: Не заостају за "оригиналом", праве се врло лако и изузетно су укусни
Чварци су једно од највољенијих предјела или додатака јелу, а добра вест је да постоји начин да их направите и у посној варијанти. Овај једноставан рецепт омогућава вам да уживате у правом зимском специјалитету на потпуно посан начин.
02. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
Коментари (0)