РЕЦЕПТ ЗА КРАМБЛ СА ЈАБУКАМА: Најлепши хрскави колач из рерне
25. 09. 2024. у 08:00
Потпуно другачији колач са јабукама-крамбл који ћете одмах заволети.
Повезане вести
НЕОДОЉИВА БЕОГРАЂАНКА: Чоколадна торта са јабукама, рапсодија укуса коју нико не одбија
ВИШЕ десерта је названо Београђанка, али је свакако најпознатија ова са чоколадом и јабукама. Упловите у чаролију мириса и укуса.
16. 09. 2024. у 08:00
КОЛАЧ ОД ЛИМУНА И КОКОСА: Одлична и освежавајућа комбинација која се топи у устима
Направите га ове недеље, одушевићете се.
02. 12. 2024. у 17:00
РЕЦЕПТ ЗА ШУСТЕР ПИТУ: Предиван старински, посни колач који се топи у устима при сваком залогају
Старинска посластица са џемом подсетиће вас на бакину кухињу и стара времена.
01. 11. 2024. у 07:00
НЕОДОЉИВИ КОЛАЧ СА МАКОМ: Тако једноставан, а препун укуса
Неодољиви колач са маком, савршен за све прилике.
31. 10. 2024. у 11:00
ЧОКОЛАДНИ МУС: Рецепт који ће се свидети свим сладокусцима
Засладите се домаћим чоколадним мусом, који се лако прави, а има богат укус.
29. 10. 2024. у 16:30
Најновије из рубрике
СЛАНА ПОСНА БАЈАДЕРА: Декоративно, укусно и хладно предјело, идеално за Светог Николу (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за посну слану бајадеру која се спрема очас посла.
18. 12. 2024. у 09:00
ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА: Брзо се припрема и гарантује савршен укус
Ако тражите једноставан и укусан рецепт за посни оброк, ова пита са печуркама је прави избор. Комбинација хрскавих кора и богатог надева од печурака чини је идеалном за ручак, вечеру или послужење гостима.
18. 12. 2024. у 07:00
КРЕМАСТИ СУТЛИЈАШ СА ПУДИНГОМ: Неодољива посластица коју морате да испробате
Омиљени десерт свих генерација спремљен на мало другачији начин.
17. 12. 2024. у 16:00
КРЕМАСТА ПОСНА САЛАТА СА КРОМПИРОМ И ЦРВЕНИМ ЛУКОМ: Савршено предјело које ћете обожавати
Посна салата са кромпиром и црвеним луком је врло издашна, ароматична и савршен додатак славској трпези.
17. 12. 2024. у 15:00
СУПА ОД ШАРГАРЕПЕ И ЛУКА: Јело на кашику за мало пара
Ова супа се брзо спрема, а веома је укусна.
17. 12. 2024. у 13:00
Коментари (0)