KURTI BESAN ŠTO VUČIĆ VODI NEZAVISNU POLITIKU I SVIMA SVE U LICE KAŽE: Naredio svojim medijima da krenu u kampanju protiv srpskog predsednika

Novosti online

19. 09. 2024. u 10:31

PRIŠTINSKI mediji, koji se nalaze pod kontrolom lažnog premijera samoproklamovane države Kosovo Aljbina Kurtija, krenuli su u kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer vodi nezavisnu i slobodarsku politiku.

КУРТИ БЕСАН ШТО ВУЧИЋ ВОДИ НЕЗАВИСНУ ПОЛИТИКУ И СВИМА СВЕ У ЛИЦЕ КАЖЕ: Наредио својим медијима да крену у кампању против српског председника

Foto: Novosti

Naime, sinoćno obraćanje predsednika Vučića u kome je Rusiju i Kinu opravdano nazvao prijateljima, a Zapad partnerima, prst u oko je mrziteljima svega srpskog, poput lažne analitičarke Ivane Stradner, islamističke Slobodne Bosne, ali i albanskim medijima i Kurtiju.

Tako  "Gazeta ekspres", očigledno po naređenju Kurtija, piše da je "Vučić još jednom potvrdio da ne napušta Kinu i Rusiju uprkos kritikama", a onda dodaje da srpski predsednik nije uveo sankcije Rusima.

Jasno je da Kurtiju smeta što je Vučić jedan od retkih lidera koji vodi isključivo nezavisnu politiku, koja se bazira na dobrobiti države Srbije i njenog naroda, da njime ne upravlja niko, a da svima sve u lice kaže.

Kurti svakako ne može da se pohvalim ni sa čim od navedenog, te je onda naredio svojim medijima da krenu u kampanju protiv srpskog predsednika.

Foto: Novosti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S