KAKAV SUNOVRAT! Novak Đoković u ogromnom problemu, pitanje je da li želi da ga reši...

Novosti online

19. 09. 2024. u 07:36

NOVAK Đoković bi mogao da se nađe u velikom problemu, ne samo da se ne pojavi na Završnom mastersu u Torinu, već da u 2025. godinu uđe kao igrač koji neće biti "povlašćen" na turnirima, naročito na omiljenom mu grend slemu u Australiji.

КАКАВ СУНОВРАТ! Новак Ђоковић у огромном проблему, питање је да ли жели да га реши...

FOTO: M. Vukadinović

Novak Đoković u završnici 2024. godine ima bodove samo iz dva turnira koji će mu pasti sa trenutnog ranga, ali njegov uspeh u poslednjim nedeljama prošle godine znači da brani 2.300 bodova na mastersu u Parizu i ATP finalu u Torinu.

Ako ne odigra dobro u Šangaju ili Parizu ove godine, mogao bi propustiti kvalifikaciju za ATP finale, što bi moglo dovesti do gubitka većine tih 2.300 bodova.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

S druge strane, sam Đoković je posle meča u Dejvis kupu jasno poručio da neće juriti bodove i da trenutno ne razmišlja o tome, odnosno da mu odlazak u Torino i nije primaran. Podsetimo, trenutno je na 9. mestu u ATP trci, dok prvih osam ide.

Đoković planira da igra na egzibicionim turnirima u Saudijskoj Arabiji i Argentini tokom narednih nekoliko nedelja, a priznao je da nema nikakav plan.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Neću juriti ATP bodove, iako planiram da otputujem u Kinu da igram na mastersu u Šangaju sledećeg meseca. Torino mi uopšte nije cilj, iskreno, ne jurim ATP finale, ne jurim rang-liste. Što se mene tiče, završio sam s tim turnirima u svojoj karijeri. Da li ću igrati na drugim turnirima ove godine ili u budućnosti, ne mogu trenutno da kažem. Moji glavni prioriteti su igranje za Srbiju i grend slemovi, sve ostalo je manje važno - rekao je Novak.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S