PUKLA NAJVEĆA TENISKA LJUBAV! On se odrekao Rusije, a njega ostavila najlepša teniserka na svetu

Novosti online

19. 09. 2024. u 09:00

BILI su najpoznatiji teniski par, o njihovom braku je brujao ceo svet, a sada samo godinu dana kasnije su opet u centru teniskih priča.

ПУКЛА НАЈВЕЋА ТЕНИСКА ЉУБАВ! Он се одрекао Русије, а њега оставила најлепша тенисерка на свету

Instagram / Anastasija Potapova

Naime, Aleksander Ševčenko i Anastasija Potapova, jedan od najpoznatijih teniskih parova, dospeli su u žižu javnosti zbog tvrdnji da je njihov brak došao do kraja!

Počeli su da se zabavljaju na početku 2023. godine, da bi svoju vezu obelodanili pred tadašnji Rolan Garos, ubrzo su se i venčali, a sada je došlo i do razvoda.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Možda je tome kumovala i odluka da Ševčenko uzme državljanstvo Kazahstana i ostavi Rusiju, s obzirom na to da Potapova nikada nije krila ljubav prema domovini. Podsećanja radi, često je "provocirala" Zapad dresom Spartaka iz Moskve. 

Foto: Instagram

 

A Potapova je svojevremeno izjavila da nije bila sigurna šta joj ta veza uopšte i donosi zbog obaveza, mada je priznala da joj vreme provedeno sa Ševčenkom prija.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Naravno, nisam znala kako će to funkcionisati jer je raspoređivanje u tenisu uvek izazovno. Ipak, nekako smo uspeli da se organizujemo i zapravo je kao da smo proveli svaku nedelju zajedno i često se viđamo, što je veoma dobra stvar. Zaista je korisno imati nekoga ko može da vas podrži, ne samo u timu, već i nekoga ko vam je blizak. On je neko ko ne samo da poznaje tenis, već i želi najbolje za vas. Čak i kada igram loše, on će me i dalje podržavati, zaista je divno imati nekoga poput njega na turu. Razume me - rekla je Potapova svojevremeno.

FOTO: EPA

 

Ipak, ljubavi je došao kraj, najlepša teniserka sveta je ponovo sama. 

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata