"NOVAK ĐOKOVIĆ NAM SVIMA MNOGO POMAŽE!" Hamad Međedović pred meč sa Grcima otkrio kako stoje stvari

Novosti online

12. 09. 2024. u 13:06

Srpski teniser Hamad Međedović jedva čeka da izađe na teren pred domaćim navijačima i kaže da je ekipa spremna za novi izazov u Dejvis kupu protiv selekcije Grčke.

НОВАК ЂОКОВИЋ НАМ СВИМА МНОГО ПОМАЖЕ! Хамад Међедовић пред меч са Грцима открио како стоје ствари

Screenshot / TennisTV

Hamad Međedović je rekao da se oporavio od prehlade, koja ga je mučila prethodnih dana.

- Prehlada je trajala dan ili dva i sada se osećam mnogo bolje. Već treniram punom parom sa ekipom, tako da sam zdrav i spreman. U Beogradu smo već par dana, puno nam znači da treniramo sa Novakom Đokovićem, koji nam mnogo pomaže - rekao je Međedović za RTS.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Tanjug/AP

Međedović je istakao da jedva čeka nastup pred domaćim navijačima u Beogradu.

- Meni kao mladom igraču jako znači da igram za reprezentaciju, pogotovo što će to biti pred našom publikom u Beogradu. Mnogo znači predstavljati zemlju na bilo kom događaju, ali poseban osećaj je učiniti to pred domaćim navijačima - rekao je Međedović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Međedović je dodao da je ekipa spremna za duel sa Grčkom.

- Ja ne znam nikog od njihovih igrača, kao ni ostali reprezentativci. Tim je mnogo radio na skautingu protivnika, ali svakako da je dobro za nas što neće biti Stefanosa Cicipasa. Međutim, čak i da je došao, mi imamo spreman tim i verujemo u pobedu - dodao je Međedović.

Međedović je naveo da se nada da će u narednoj sezoni da ostvari bolje rezultate.

- Nisam imao sreće na početku godine zbog bolesti, nisam igrao tri do četiri meseca, a i kasnije mi je bilo teško da se oporavim. Planovi su da do kraja sezone odigram šest ili sedam turnira, pre takmičenja u Beogradu. Želim da završim godinu što bolje, kako bih imao viši rang za narednu godinu - rekao je Međedović.

Duel između tenisera Srbije i Grčke u Dejvis kupu Svetske grupe I biće odigran 14. i 15. septembra u dvorani "Aleksandar Nikolić". Žreb je na programu u petak, u 12 časova. Dva singl meča biće odigrana u subotu, dok će u nedelju na programu biti jedan dubl i dva singl duela.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno