ĐOKOVIĆ DIGAO SOFIJU NA NOGE! Srbin napravio šou o kome bruji Balkan (VIDEO)

Novosti online

18. 09. 2024. u 08:05

NOVAK Đoković je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, zaokružio nestvarni niz i postao teniski GOAT i odlučio čini se da se posveti drugim stvarima.

ЂОКОВИЋ ДИГАО СОФИЈУ НА НОГЕ! Србин направио шоу о коме бруји Балкан (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Daleko od toga da će Nole ubrzo reći zbogom "belom sportu", ali da je odlučio da se potpuno opusti i uživa u životu pokazao je u poslednja dva meseca. 

Otišao je Đoković u komšiluk, napravio je zajedno sa Grigorom Dimitrovim šou tokom egzibicionog meča u Sofiji, a potom i u jednom noćnom klubu u prestonici Bugarske.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Đoković je bio odlično raspoložen, a svoju energiju je preneo na ostale prisutne, što može da se vidi na snimcima koji su nastali tom prilikom.

Novak je u nekoliko navrata imao mikrofon u rukama. Pevao je pesmu "A u međuvremenu" od "OK benda", kao i popularnu bugarsku pesmu "Luda po tebe" koju očigledno obožava.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U jednom trenutku je uzeo palice za bubanj, a tada je čak i zaradio bakšiš.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S