TENISKI SVET U NEVERICI: Da li je ovo Novak Đoković najavio kraj karijere?

Novosti online

18. 09. 2024. u 10:25

ZLATNA olimpijska medalja, 24 grend slem trofeja, svi mastersi u vitrini i to više puta, pa još 428 nedelja na vrhu ATP liste (više od osam godina)... I šta još može da inspiriše Novaka Đokovića da nastavi da igra tenis.

ТЕНИСКИ СВЕТ У НЕВЕРИЦИ: Да ли је ово Новак Ђоковић најавио крај каријере?

Foto: Profimedia

A ne smemo zaboraviti ni dvoje dece školaraca kod kuće, pa je sve izvesnije da se polako privodi kraju karijera ne samo najvećeg tenisera sveta svih vremena, već možda i jednog od najboljih sportista koji je ikada koračao zemljom. 

Ne što je naš, Nole je najlepša sportska priča ikada ispričana i zbog toga će nam svima biti jako teško kada Đoković kaže i zvanično da odlazi u penziju. Nije da je već nije najavio jer je posle osvajanja zlata na Olimpijskim igrama fokus sa tenisa otišao na drugu stranu. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Pokazao je to rezultat na Ju-Es openu, ali i raspored koji je Srbin napravio u narednom periodu. Sve egzibicija do egzibicije sa turnirom na kome godinama nije učestvovao.

Naime, Đoković se iznenada pojavio u Bugarskoj kod svog prijatelja Grigora Dimitrova, ima takmičenje u Saudijskoj Arabiji, a između je Kina koja ga dugo nije videla, gde je istakao da će možda i poslednji put igrati, slično kao i na Dejvis kupu za Srbiju.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

I ono što nas još više navodi na to da je došao kraj je izjava Novaka Đokovića.

- Prvi put u karijeri nemam dugoročne planove. Živim u trenutku i videćemo šta će se desiti. Igram sa Grigorom u Sofiji, pa u Kini, a zatim egzibicioni turnir u Saudijskoj Arabiji. Posle toga, ne znam. Videćemo i proceniti - poručio je Novak Đoković.

- Za mene je vreme sa porodicom važno, želim da budem sa ženom i decom, da učestvujem u njihovim životima što nisam već mogao u godinama iza nas - dodao je Đoković šta njemu u ovom trenutku najviše fali, poručivši da uopšte nije opterećen time da li će izboriti nastup na Završnom mastersu u Torinu.

Moraće doći i taj dan, 37 mu je godina, ali za nas će uvek Novak Đoković biti najveći sportista svih vremena.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

U SUBOTU JE MALA GOSPOJINA: Šta žene moraju da ispoštuju?