TRAGEDIJA: Bivši šampion sveta pronađen mrtav, sumnja se na ubistvo

Novosti online

03. 07. 2024. u 09:09

TUŽNA vest pogodila je sportski svet.

ТРАГЕДИЈА: Бивши шампион света пронађен мртав, сумња се на убиство

FOTO: EPA

Južnoafrikanac Žak Frajtag, nekadašnji svetski šampion u skoku uvis, pronađen je mrtav posle dve nedelje traganja za njim, javili su tamošnji mediji!

Kako javlja portal "Netwerk24", Frajtag je pronađen krvav u blizini groblja u zapadnoj Pretoriji, a policija sumnja na ubistvo. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

On je poslednji put viđen kako napušta kuću svoje majke 17. juna, prenosi "Telegraf", a lokalni mediji nagađaju da se borio sa zavisnošću od droge u vreme nestanka. 

Frajtag (42) je osvojio svetska prvenstva na omladinskom, juniorskom i seniorskom nivou, što je redak podvig u elitnoj atletici i koji je ostvario mali broj ljudi - uključujući Juseina Bolta.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ipak, najviše se pamti ono zlato na Svetskom prvenstvu u Parizu 2003. godine. Takođe, preskočio je lični rekord od 2,38 metara 2005. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

Novak Đoković je prošao u treće kolo Vimbldona, a način na koji je to uradio možda ga nije baš oduševio, no svakako da je i te kako zadovoljan zbog nove pobede tako brzo posle operacije kolena. A tačno na mesec dana od tog hirurškog zahvata, postalo je poznato i šta Noleta još muči, posle te intervencije u Parizu.

05. 07. 2024. u 16:19

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!