DA LI JE TADIĆ POREMETIO ATMOSFERU U SVLAČIONICI? Evo šta o tome kaže Strahinja Pavlović

Novosti online

04. 07. 2024. u 09:23

FUDBALERI Srbije eliminisani su sa Evropskog prvenstva nakon grupne faze, a defanzivac Strahinja Pavlović jedan je od onih koji su ostavili pozitivan utisak, s obzirom na to da je Srbija defanzivno delovala impresivno tokom EURO 2024.

ДА ЛИ ЈЕ ТАДИЋ ПОРЕМЕТИО АТМОСФЕРУ У СВЛАЧИОНИЦИ? Ево шта о томе каже Страхиња Павловић

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Fudbaler Salcburga Strahinja Pavlović govorio je o događajima na prvenstvu u Nemačkoj. 

- Odlaskom na kontinentalni šampionat napravili smo veliku stvar. Prva smo generacija sa dva uzastopna završena turnira. Ne možemo da budemo zadovoljni jer smo mogli da prođemo grupu. Nedostajao nam je još jedan gol na bilo kojoj od tri utakmice za plasman u nokaut fazu - rekao je Strahinja Pavlović, pa dodao:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Protiv Slovenije smo mogli da pobedimo. Imali smo šanse, da smo ih na vreme iskoristil, sve bi bilo drugačije. Bila je preslikana situacija sa Svetskog prvenstva. Da smo savladali Slovence završili bismo posao oko prolaska dalje i rasterećeni ušli u okršaj sa Dancima. Bili smo tako blizu, a tako daleko.

Za kraj, Pavlović se dotakao i spornih izjava Dušana Tadića, te je odgovorio na pitanje da li je kapiten poremetio atmosferu među igračima.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Znali smo šta je kapiten hteo da kaže i nikakvih problema nije bilo zbog njegovih reči. Atmosfera je zaista od prvog do poslednjeg dana bila na visokom nivou, ništa nije moglo da nas poremeti - zaključio je Pavlović.

BONUS VIDEO: SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

KO JE  ĆERKA NENADA JEZDIĆA? Krenula očevim stopama (FOTO)