NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

Novosti online

05. 07. 2024. u 16:19

Novak Đoković je prošao u treće kolo Vimbldona, a način na koji je to uradio možda ga nije baš oduševio, no svakako da je i te kako zadovoljan zbog nove pobede tako brzo posle operacije kolena. A tačno na mesec dana od tog hirurškog zahvata, postalo je poznato i šta Noleta još muči, posle te intervencije u Parizu.

НИЈЕ САМО КОЛЕНО ПРОБЛЕМ! Новак Ђоковић открио и ово на Вимблдону!

Screenshot / Wimbledon

Podsetimo, Novak Đoković i Džejkob Fernli su priredili pravi mali spektakl na Centralnom terenu, a Srbin je prošao dalje posle vrlo zanimljivih setova.

Govoreći o stanju povređenog kolena, najpre je istakao da je vrlo zadovoljan što ovoga puta nije osetio poteškoće (za razliku od meča prvog kola Vimbldona), ali je i otkrio šta ga još muči:


- Nisam osetio nikakav bol u drugom kolu. U prvom meču jesam u dve, tri situacije, ali sada ne, što je sjajno. Moje koleno se ponaša dobro i u ovim danima kada ne igram. Nisam imao nikakav otok, nikakvu upalu, što je odlično. Međutim, mišići oko kolena se stežu, bole više nego obično, jer kompenzuju, štite koleno, što je normalno. Tako da je tu sad više rada na tim mišićima... Jer, možda zbog toga što su malo zategnuti, ne daju mi onu vrstu dinamike, brzine i snage koji mi trebaju, koje želim da imam. Ali, sve je to deo procesa ovih uvodnih dana. I, kao što sam rekao, prva dva-tri meča su nešto što moram da prihvatim kao deo procesa (oporavka) i nadam se da ću moći da ih prebrodim, pa ćemo da vidimo kako ćemo posle - otkrio je Nole.

A dok je on davao ovu izjavu, postalo je poznato i s kime će igrati u narednoj rundi (i to nakon što se desilo iznenađenje, posle pravog maratona).

Ako vas Novak Đoković zanima, ali i ne samo on, već i sve ostalo iz tenisa, pratite sportske stranice portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PONAVLJA SE ČETVRTFINALE EURO 2024?! Neverovatna frka na Evropskom prvenstvu u fudbalu!