SOČAN I KREMAST, DA SVA ČULA UŽIVAJU: Čizkejk od borovnica, zdrava poslastica koja se ne peče
09. 09. 2024. u 15:00
OSVEŽAVAJUĆ i kremast - Čizkejk od borovnica.
Povezane vesti
KOLAČ OD LIMUNA I KOKOSA: Odlična i osvežavajuća kombinacija koja se topi u ustima
Napravite ga ove nedelje, oduševićete se.
02. 12. 2024. u 17:00
RECEPT ZA ČIZKEJK: Omiljena torta od 3 sloja, topi se u ustima
Jedna od najpoznatijih torti. Neodoljiva slatko kisela poslastica sa crvenim voćem, sirom i mlevenim keksom, idealna za sve ljubitelje voćnih i osvežavajućih slatkiša.
18. 11. 2024. u 17:00
DUNAVSKI TALASI: Recept za sočni kolač koji uspešno odoleva trendovima
Ukoliko ste ljubitelj sočnih kolača, a volite kombinaciju višnje i čokolade, dunavski talasi su poslastica koju ćete često praviti.
14. 11. 2024. u 16:00
POSNI ČUPAVCI: Neodoljivi kolač sa kokosom
Meki, sočni i neodoljivi čupavci su klasik, i savršena poslastica za sve prilike.
08. 11. 2024. u 16:00
RECEPT ZA ŠUSTER PITU: Predivan starinski, posni kolač koji se topi u ustima pri svakom zalogaju
Starinska poslastica sa džemom podsetiće vas na bakinu kuhinju i stara vremena.
01. 11. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
NAJBOLJI RECEPT ZA KIFLICE SA KOKOSOM: Jednostavne i preukusne
Zbog svoje jednostavne pripreme ovaj dezert je odoleo vremenu i često se i danas nađe na trpezama vrednih domaćica. Ako i vi želite da svojim ukućanima učinite zadovoljstvo i pričinite uživanje sada je vreme da napravite ovaj savršeni dezert.
20. 01. 2025. u 15:00Novosti online
KAKO SE PRAVILNO GASI SLAVSKA SVEĆA: Običaji se razlikuju od mesta do mesta, ali samo je jedan način ispravan
Slavska sveća je jedan od glavnih simbola slave, a evo kako pravilno da je ugasite nakon što proslavite krsnu slavu.
20. 01. 2025. u 13:00Novosti online
DOMAĆI LIKER OD NARA: Pravi se od samo tri sastojka, po tradicionalnom italijanskom receptu
Pravljenju likera od nara posebna pažnja se poklanja u Italiji gde ovo piće ima gotovo svaka kuća.
20. 01. 2025. u 12:00Novosti online
ČORBA OD TRI VRSTE LUKA: Izuzetno okrepljujuća i laka za pripremu (VIDEO)
Posle praznika i teške hrane vreme je da oporavite organizam. Napravite izuzetno zdravu i okrepljujuću čorbu od 3 vrste luka. Ova preukusna čorba pomoći će vam da se očistite od toksina, kao i da ojačate imunitet. Priprema je jednostavna i ne zahteva puno vremena.
20. 01. 2025. u 11:00Novosti online
DA LI SVINJSKA MAST IMA ROK TRAJANJA? Evo kako da znate da li se pokvarila
Kao i kod većine masnoća koja se koriste u kulinarstvu i mast može da se pokvari i užegne. Iako svinjska mast sigurno može da se drži na sobnoj temperaturi, u ostavi ili na nekom tamnom mestu, mogućnost da se pokvari se znatno povećava kada se temperatura ne održava konstantnom. Ukoliko je čuvate van rashladnog uređaja može da vam traje od četiri do šest meseci, a rok trajanja se produžava ukoliko je skladištite u frižideru, na čak godinu dana.
20. 01. 2025. u 09:00Novosti online
Komentari (0)