ŠPAGETI NA TOSKANSKI NAČIN S PILEĆIM MESOM: Lagano jelo, bogatog ukusa
05. 12. 2024. u 12:00
Ako volite italijansku kuhinju, onda će ova pasta čiji recept potiče iz Toskane da vas oduševi.
Povezane vesti
DOMAĆI MLINCI SA PILETINOM: Recept za brzinski ručak za celu porodicu
Ukoliko ih spremate na ovakav način, postaće vaše omiljeno jelo. Lako a preukusno.
11. 12. 2024. u 11:12
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Grašak s piletinom u paradajz sosu
Grašak s piletinom u paradajz sosu je jelo na kašiku kome niko neće odoleti.
11. 11. 2024. u 10:00
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
SPREMITE ŠAMPITU: Najkremastiji kolač, koji budi nostalgiju na dane detinjstva
Obradujte ukućane savršenom poslasticom.
07. 01. 2025. u 14:00Novosti online
ZNATE LI ŠTA JE PEŠT? LJudi su ga jeli na selu kako bi zimi imali energije
Pešt je mešavina mlevene slanine (ili svinjske masti) sa belim lukom, solju i ponekad začinima poput paprike.
07. 01. 2025. u 12:00Novosti online
SALATA SA CVEKLOM I HELJDOM: Neobična kombinacija sastojaka u ovom receptu, puna je vitamina i hranljivih materija (VIDEO)
Heljda je dobar izvor belančevina, vlakana i zdravih složenih ugenjih hidrata, pa je mnogi smatraju suprehranom i svakako bi trebali da razmislite o ubacivanju ove namirnice u neki obrok. U nastavku pročitajte kako da uvrstite ovu žitaricu u salatu i napravite ukusan obrok koji će vas zasititi.
07. 01. 2025. u 10:00Novosti online
STARINSKI SPECIJALITET ČEŠKET: Neobičan spoj žitarica i piletine sprema se generacijama
Češket je vrlo stari recept koji se prenosio sa generacije na generaciju. Deo je hercegovačke tradicije i pravi se uvek za Božić. Češket se sprema sa piletinom bez kosti i žitaricom poput ječma ili pšenice.
07. 01. 2025. u 09:00Novosti online
NAJBOLJI RECEPT ZA BOŽIĆNU ČESNICU: Tradicionalna pogača se lomi rukama, svi traže paricu!
Božićna česnica može da se napravi na brojne načine, ali običaj je da se u nju stavi novčić umotan u foliju, zrna pasulja i kukuruza i komadić drena. U pitanju je slana pogača koja se lomi rukama i uz obrok na Božić jede umesto hleba.
06. 01. 2025. u 11:00 >> 08:26Novosti online
Komentari (0)