POSNA SARMA SA POVRĆEM I PIRINČEM: Jednako dobra kao i mrsna
01. 12. 2024. u 09:01
Probajte najomiljenije domaće jelo u posnoj varijanti i uverite se da je isto tako savršeno.
Povezane vesti
PILEĆI FILE SA POVRĆEM: Super brz ručak za celu porodicu
Nema bržeg i jednostavnijeg recepta za pravi ručak koji će oduševiti porodicu.
12. 12. 2024. u 13:00
PREUKUSNA POSNA PASTA SA POVRĆEM: Idealna za lagani ručak ili večeru (VIDEO)
Ova jednostavna a ukusna pasta sa povrćem kada se ohladi i testenina upije sve sokove, postaje još bolja.
13. 12. 2024. u 13:00
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI RUČAK: Pirinač sa pečurkama i mesom
Lako se pravi, a svima uspe iz prve.
21. 11. 2024. u 11:18
NAJBOLJI RECEPT ZA PRAVU SRPSKU SARMU: Spremite je brzo i jednostavno
Vreme je da se zavije prva sarmica koja će da nam donese lep miris zime u kuću.
02. 11. 2024. u 09:50
NAJLEPŠE JELO KOJE MOŽETE PROBATI: Turski gulaš, osvaja svakog već pri prvom zalogaju
Kombinovanjem raznog povrća, začina i mesa dobija se poseban ukusu koji se ne zaboravlja! A jedno pravilo je najvažnije - polako se krčka.
29. 10. 2024. u 14:20
Najnovije iz rubrike
SAVRŠENE ZA BADNJI DAN: Tri najlepša recepta za posne slane kuglice koje se tope pod nepcima
Ideja za posne specijalitete nikad dosta, a ako se jednostavno prave i ukusni su, onda ste napravili pun pogodak . Brzo i lako se spremaju, dekorativne su i preukusne.
05. 01. 2025. u 13:00Novosti online
HRSKAVE SVINJSKE BAJADERICE ZA BOŽIĆNI RUČAK: Gurmanluk koji Srbi obožavaju
Za božićni ručak napravite neodoljive svinjske bajaderice koje se istovremeno tope i krckaju u ustima. Priprema se jednostavno, a za Božić je poželjno da se na trepezi nađe i svinjsko meso, a ove bajaderice su naš predlog.
05. 01. 2025. u 13:00Novosti online
ORADA PEČENA U RERNI SA KROMPIROM: Posno jelo za Badnje veče!
Ukusna orada pečena u rerni je savršen posni obrok uz krompir i začine.
05. 01. 2025. u 11:00Novosti online
POSNE PLJESKAVICE OD RIBE: Idealan specijalitet za sve koji poste
Jednostavan recept uz koji ćete brzo pripremiti ovaj specijalitet od ribe.
05. 01. 2025. u 09:00Novosti online
SVE O ČESNICI: Kada i kako se priprema, koje vrste postoje i zašto se stavlja novčić?
Pravoslavni vernici Božić slave 7. januara, kada se porodica okuplja oko bogate trpeze i provodi dan u ljubavi i zahvalnosti. Ukoliko govorimo o hrani, česnica je nezaobilazni deo naše tradicije i lomi se za doručak.
05. 01. 2025. u 07:00Novosti online
Komentari (0)