PILEĆI FILE SA POVRĆEM: Super brz ručak za celu porodicu

Novosti online

12. 12. 2024. u 13:00

Nema bržeg i jednostavnijeg recepta za pravi ručak koji će oduševiti porodicu.

ПИЛЕЋИ ФИЛЕ СА ПОВРЋЕМ: Супер брз ручак за целу породицу

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • pileće belo meso 500 g
  • Luk crni 1 glavica
  • Carska mešavina zamrznutog povrća 450 g
  • ulje 50 ml
  • začin c 1 kašika
  • Biber po ukusu
  • pavlaka za kuvanje 300 ml

Priprema:

Carsku mešavinu prokuvati na 10 minuta da omekša povrće, pa procediti. Pileći file iseckati sitno na kockice, propržiti sa crnim lukom na ulju, poklopiti i povremeno dodati malo vruće vode, pola šoljice, tako dinstati dok voda ne ispari i meso ne omekša. Dodati začine i pavlaku za kuvanje, promešati, pa dodati oceđeno povrće. Sve zajedno krčkati još dva-tri minuta. Služiti uz prilog po želji.

(superrecepti)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PEVAČICA PROMENILA IME ZBOG ALBANSKOG POREKLA: Stekla veliku slavu u Italiji, pa se udala za bogataša sa KIM (FOTO)