Francuska kuhinja je među najukusnijim na svetu, a ratatuj je baš jedan od najpoznatijih jela. Recept za ratatuj je toliko ukusan, da prosto nećete moći da mu odolite.
Povezane vesti
PILEĆI FILE SA POVRĆEM: Super brz ručak za celu porodicu
Nema bržeg i jednostavnijeg recepta za pravi ručak koji će oduševiti porodicu.
12. 12. 2024. u 13:00
PREUKUSNA POSNA PASTA SA POVRĆEM: Idealna za lagani ručak ili večeru (VIDEO)
Ova jednostavna a ukusna pasta sa povrćem kada se ohladi i testenina upije sve sokove, postaje još bolja.
13. 12. 2024. u 13:00
POSNA SARMA SA POVRĆEM I PIRINČEM: Jednako dobra kao i mrsna
Probajte najomiljenije domaće jelo u posnoj varijanti i uverite se da je isto tako savršeno.
01. 12. 2024. u 09:01
NAJLEPŠE JELO KOJE MOŽETE PROBATI: Turski gulaš, osvaja svakog već pri prvom zalogaju
Kombinovanjem raznog povrća, začina i mesa dobija se poseban ukusu koji se ne zaboravlja! A jedno pravilo je najvažnije - polako se krčka.
29. 10. 2024. u 14:20
RUČAK ZA DANAS: Teletina sa pavlakom i bosiljkom, prava kombinacija za savršen i brz obrok
Treba iskoristiti začine koji daju lepu aromu ručku. Danas vam predlažemo ukusan recept i verujemo da ćete mu se vraćati stalno.
13. 09. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
POSNA PITA SA PEČURKAMA: Brzo se priprema i garantuje savršen ukus
Ako tražite jednostavan i ukusan recept za posni obrok, ova pita sa pečurkama je pravi izbor. Kombinacija hrskavih kora i bogatog nadeva od pečuraka čini je idealnom za ručak, večeru ili posluženje gostima.
18. 12. 2024. u 07:00
KREMASTI SUTLIJAŠ SA PUDINGOM: Neodoljiva poslastica koju morate da isprobate
Omiljeni desert svih generacija spremljen na malo drugačiji način.
17. 12. 2024. u 16:00
KREMASTA POSNA SALATA SA KROMPIROM I CRVENIM LUKOM: Savršeno predjelo koje ćete obožavati
Posna salata sa krompirom i crvenim lukom je vrlo izdašna, aromatična i savršen dodatak slavskoj trpezi.
17. 12. 2024. u 15:00
SUPA OD ŠARGAREPE I LUKA: Jelo na kašiku za malo para
Ova supa se brzo sprema, a veoma je ukusna.
17. 12. 2024. u 13:00
POSNI NAMAZ OD SPANAĆA: Namažite ga na tost ili dodajte kao prilog
Napravićete brzo i lako, a slaže se uz sve. Dodajte ribi, mesu i vaše jelo će dobiti potpuno novu čar.
17. 12. 2024. u 13:00
Komentari (0)