Neodoljiva sočna pita koju morate probati.
Povezane vesti
EPIROT PITA SA MESOM: Ovako je prave Grci, a super je za doručak
Nešto tako sočno niste odavno jeli.
06. 09. 2024. u 07:00
NAJUKUSNIJI DŽEM OD ŠIPURKA: Najslađa tajna bakine kuhinje
Sladite se i uživajte u najlepšem ukusu i boji domaćeg džema od šipurka.
09. 09. 2024. u 07:00
DOMAĆA PITA OD KISELOG TESTA SA SIROM I MIROĐIJOM: Vrhunska pita kakvu sigurno niste probali do sada
Savršen spoj mirisa i ukusa.
03. 09. 2024. u 07:00
POTPUNO PRIRODAN SOK OD KAJSIJA, BRESAKA I JABUKA: Uživajte u potpuno prirodnom i osvežavajućem soku bez šećera
Savršena kombinacija kajsija, jabuka i bresaka, a nema ni konzervanse.
31. 07. 2024. u 17:00
DŽEM OD KAJSIJA SA LJUTIM PAPRIKAMA: Nova kombinacija slatko ljutog ukusa
Pravo je vreme kada domaćice spremaju razne džemove, slatka i sokove, pa često i eksperimentišu sa receptima. Onda će im se dopasti i recept za džem od kajsija sa ljutim paprikama koji donosi neki novi ukus.
29. 06. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA DUBAI ČOKOLADU: Poslastica koja je ukusom osvojila ceo svet
Ukoliko je niste jeli do sada, Dubai čokoladu morate probati, svi koji su je degustirali, oduševili su se ukusom! Dubai čokolada preko noći postala je planetarno popularna, a ukusom je osvojila doslovno ceo svet!
13. 09. 2024. u 09:00
VEGANSKE PLJESKAVICE OD CVEKLE: Isprobajte ukus koji će vas zadiviti
Izaberite svoju omiljenu salatu i sos kao prilog i ove pljeskavice će postati vaše omiljeno jelo.
13. 09. 2024. u 08:00
RUČAK ZA DANAS: Teletina sa pavlakom i bosiljkom, prava kombinacija za savršen i brz obrok koji će oduševiti vaše ukućane
Treba iskoristiti začine koji daju lepu aromu ručku. Danas vam predlažemo ukusan recept i verujemo da ćete mu se vraćati stalno.
13. 09. 2024. u 07:00
ČORBA OD TIKVICA I OVSENIH PAHULJICA: Fenomenalna čorba koja će vas oduševiti kad je probate
Ovsene pahuljice čorbici daju gustinu, zato nema nikakve zaprške.
12. 09. 2024. u 19:00
LEŠNIK TORTA: Čist klasik koji svi obožavaju
Neodoljivo ukusna tradicionalna torta.
12. 09. 2024. u 18:00
Komentari (0)