DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 3. JUL: Blizanci mogu da očekuju uspeh u poslu; Jarčevima se javlja stara simpatija; Zgodne osobe padaju na Device

Astrolog Marina Jungić Milošević

02. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Blizance, šta vas u utorak 3. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 3. ЈУЛ: Близанци могу да очекују успех у послу; Јарчевима се јавља стара симпатија; Згодне особе падају на  Девице

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekt između Meseca u Blizancima i Neptuna, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju lekarima, naučnicima, istraživačima. Pozicija vašeg vladaoca Plutona, donosi vam uvećanje zarade. Dodatni oprez u saobraćaju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašena kuća posla, sa Mesecom i Jupiterom, donosi vam duple izvore prihoda. Možete da postignete dogovor o isplativim aranžmanima. Slobodne očekuje romantična prepiska sa mladolikom osobom, a zauzete put sa partnerom. Čuvajte se povreda.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec danas prelazi preko Jupitera u vašem znaku, donoseći vam uspeh i novac, preko bavljenja nekom javnom delatnošću. Sekstil sa vašim vladaocem Merkurom, planetom logike, čini vas objektivnim, kada je reč o donošenju odluka. Glavobolja.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Naglašena kuća podsvesti u kojoj je i vaš vladalac Mesec, tik uz Jupiter, donosi vam inspiraciju i motivaciju za ostvarenje brojnih ideja i zamisli. Asteroid Karma u vašem znaku, nagoveštava susret sa starom simpatijom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Spoj Meseca i Jupitera u kući društvenog života, donosi vam nove susrete i poznanstva. Na kraćem putu u u harizmatičnu osobu. Ponašanje bračnog ili dugogodišnjeg partnera izaziva vašu sumnju u njegovu vernost. Čuvajte se za volanom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec se pridružio Jupiteru u vašoj kući karijere što ukazuje na povoljan rezultat dogovora sa uglednom i uticajnom osobom. Slobodni mogu da upoznaju atraktivnu osobu na putu ili preko interneta. Provodite više vremena sa prijateljima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa naglašenim znakom Blizanaca, gde se nalazi i Mesec, planirate kontakte sa strancima, stručno usavršavanje, a neki i selidbu u inostranstvo. Slobodnim Vagama se mogu dopasti dve podjednako zanimljive osobe. Izbegavajte gazirane napitke.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u kući novca pravi trigon s vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam duplu zaradu. Susret sa nekim koga odavno želite da vidite. Bračni partner ima dobar poslovni predlog za vas. Izbegavajte alkohol. Oprez u saobraćaju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija vašeg vladaoca Jupitera, planete prosperiteta, u sedmoj kući donosi vam uvećanje zarade ako se bavite modom, muzikom, dizajnom, advokaturom. Jedna Vodolija misli na vas. Promenite način ishrane. Pazite se u saobraćaju.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa naglašenim znakom Blizanaca, danas vas očekuje mnogo obaveza na poslu. Stara simpatija ponovo želi da postane deo vašeg života. Bračni partner sumnja da vam se dopada neko na poslu. Provodite više vremena u prirodi.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca, simbola emocija, preko vaše kuće ljubavi, pod uticajem Plutona iz vašeg znaka, donosi vam susret sa Blizancima. Možete da postignete dogovor o isplativom poslu sa strancima. Podložnost sportskim povredama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Ne prija vam prelazak Meseca preko vašeg vladaoca Jupitera u Blizancima, jer vam donosi trzavice u domu ali i probleme u privatnom biznisu. Dugogodišnji partner ima interesantan predlog za vas. Podložnost povredama u kući.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje