"FEDERER JE PO IGRI SLIČAN MENI": Evo šta Dimitrov kaže o Đokoviću

Novosti online

04. 07. 2024. u 22:45

Bugarski teniser, Grigor Dimitrov je izborio plasman u treće kolo Vimbldona.

ФЕДЕРЕР ЈЕ ПО ИГРИ СЛИЧАН МЕНИ: Ево шта Димитров каже о Ђоковићу

Foto: Profimedia

Bugarski teniser, Grigor Dimitrov je na terenu proveo tri i po sata, ali je na kraju pobedio Junčenga Šanga iz Kine, 5:7, 6:7 (4), 6:4, 6:2, 6:4.

Uspeo je da od gubitka 0:2 dođe do 3-2, a posle meča je upitan i koja je razlika između rekordera po broju trofeja u Londonu, Rodžera Federera i Novaka Đokovića, kada igraju na travi.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Novak i Federer su igrali ovde jedan protiv drugog. Po mom mišljenju, Rodžer je uspevao da me maksimalno stavi u podređeni položaj. Ipak, ovde kada smo igrali, sećam se da je svaki poen bio prilično izjednačen. To vam čak puno i ne pomaže, više odmaže, jer idete po neke lopte po koje nikad ne biste išli - rekao je Dimitrov.

Dimitrov se osvrnuo n ameč sa Novakom Đokovićem koji je igrao

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Pamtiću uvek taj meč sa Novakom. To je jedan od tih mečeva "šta bi bilo kada bi bilo". Imao sam set loptu u četvrtom setu, ali mi nije puno pomoglo. Igrali smo obojica tada na visokom nivou.Uvek imam svest o tome, ali sam se ja razvio malo kasnije - rekao je Dimitrov.

Ipak,kada je reč o tome ko je bolji Đoković ili Rodžer, dao je zanimljiv odgovor.

- Uvek sam se ugledao na Rodžera kao nekog ko ima sličan stil igre mom. U mojim očima je on pionir ovog sporta. Novak je, bez ikakvih sumnji, na papiru najbolji ikada. Uspeva mu da se održi i u poznim danima karijere na velikoj sceni - rekao je je Dimitrov.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!