JUNAJTED NIŠTA NE MENJA: Erik ten Hag produžio ugovor sa "crvenim đavolima"

Tanjug

04. 07. 2024. u 15:31

HOLANDSKI fudbalski stručnjak Erik ten Hag potpisao je novi ugovor sa čelnicima Mančester junajteda, saopštio je ovog četvrtka engleski klub.

ЈУНАЈТЕД НИШТА НЕ МЕЊА: Ерик тен Хаг продужио уговор са црвеним ђаволима

FOTO:EPA

Kako je saopšteno iz kluba sa stadiona "Old Traford", 54-godišnji trener se potpisom novog ugovora obavezao na vernost do juna 2026. godine.

- Veoma sam zadovoljan što sam postigao dogovor sa čelnicima kluba o nastavku saradnje. Osvrćući se na protekle dve godine, možemo sa ponosom da pričamo o dva trofeja i mnogim primerima napretka u odnosu na ono na čemu smo bili kad sam se pridružio klubu - rekao je Erik ten Hag za klupski sajt posle potpisivanja novog ugovora.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

On je dodao da je pred ekipom još mnogo napornog rada da bi dostigli nivoe koji se očekuju od Mančester junajteda, a to su engleske i evropske titule.

- U mojim razgovorima sa klubom, našli smo potpuno jedinstvo u našoj viziji za postizanje tih ciljeva i svi smo snažno posvećeni tome da zajedno krenemo na taj put - zaključio je Ten Hag.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Erik ten Hag je u Mančester junajted stigao iz Ajaksa pre dve godine, a sa "crvenim đavolima" je osvojio Liga kup 2023. i FA kup 2024. godine. Klub je vodio na 114 utakmica u svim takmičenjima, uz skor od 66 pobeda, 17 remija i 31 poraz. Trostruki prvak Evrope naredne sezone neće igrati u Ligi šampiona, već u Ligi Evrope, jer je prethodnu sezonu u Premijer ligi okončao tek na osmom mestu.

BONUS VIDEO: VATROMET KOD BEOGRADSKOG POBEDNIKA: Kad "delije" slave Zvezdinu titulu na Kalemegdanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!