BRAĆA TUKLA MUŠKARCA MOTKAMA ISPRED RESTORANA: Stravično nasilje u Batajnici

Novosti online

02. 10. 2024. u 22:27

TREĆI osnovni sud u Beogradu odredio je, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva pritvor u trajanju od 30 dana braći iz Batajnice S.D. (38) i N.D. (31), osumnjičenima da su Lj.K. (31) ispred restorana naneli teške telesne povrede.

БРАЋА ТУКЛА МУШКАРЦА МОТКАМА ИСПРЕД РЕСТОРАНА: Стравично насиље у Батајници

Foto SK

Okrivljenima se stavlja na teret da su izazivanjem tuče i drskim i bezobzirnim ponašanjem teže remetili javni red i mir i ugrozili spokojstvo građana kada su oštećenom Lj.K. motkama naneli teške telesne povrede u vidu nagnječenja mozga i frakture dela lobanje.

- Nakon što je obavešten da postoje osnovi sumnje da su braća iz Batajnice 30. avgusta ispred restorana izvršila krivično delo Teška telesna povreda i krivično delo Nasilničko ponašanje, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je naložio policijskim službenicima PS Zemun - PI Batajnica da za okrivljenima koji su nedostupni organu postupka raspiše potragu - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako se dodaje, nakon realizacije potrage, po nalogu javnog tužioca doneta su rešenja o zadržavanju okrivljenih.

Jedan od napadača negirao krivicu

Dva svedoka - očevica su u dokaznom postupku prepoznala S.D. i N.D, koji su danas saslušani.

S.D. je prilikom iznošenja odbrane negirao izvršenje krivičnih dela, dok je N.D. izjavio da jeste oštećenog jednom udario motkom, ali ne po glavi.

Tužilaštvo je određivanje pritvora za okrivljene zatražilo imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i da će okrivljeni boravkom na slobodi ponoviti delo i uticati na svedoke.

(Epreso)

BONUS VIDEO:

Uhapšena četvorka koja je planirala napad na policiju na protestu u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)