OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE ILIĆ TRAŽE DA SE PUSTE NA SLOBODU! U pritvoru proveli sedam meseci, Apelacioni sud na potezu

Novosti online

21. 10. 2024. u 14:26

UKOLIKO Apelacioni sud u Nišu usvoji žalbe dvoje advokata koji brane Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića, koji su optuženi za ubistvo Danke Ilić (2), njih dvojica će nakon skoro sedam meseci pritvora izaći na slobodu.

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ДАНКЕ ИЛИЋ ТРАЖЕ ДА СЕ ПУСТЕ НА СЛОБОДУ! У притвору провели седам месеци, Апелациони суд на потезу

Foto: Društvene mreže

Naime, nakon primanja optužnice koje je Više javno tužilaštvo u Zaječaru dostavilo i advokatima optuženih, advokati su uložili žalbu na pritvor Apelacionom sudu tražeći da se njihovi branjenici puste na slobodu jer, kako navode, više nema zakonskog osnova da ostanu iza rešetaka.

Advokat Živadin Bogdanović, koji zastupa optuženog Srđana Jankovića, potvrdio je da je uložio žalbu.

- Uložio sam žalbu Apelacionom sudu u Nišu. Žalba se temelji na osnovu optužnice zaječarskog Višeg tužilaštva. U optužnici doslovno piše da je moj branjenik Janković u pritvoru ''da ne bi uticao na svedoke''. S obzirom na to da su svi svedoci saslušani, žalba je opravdano uložena - kaže Bogdanović.

Međutim, po mišljenju zaječarskih advokata, teško da će se Janković i Dragijević naći na slobodi imajući u vidu težinu krivičnog dela za koje se terete, kao i uznemirenu javnost.

(Kurir)

BONUS VIDEO - MEŠTANIN ZLOTA U NEVERICI: Poznavao osumnjičenog za ubistvo male Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PARTIZAN POSLE DRAME SRUŠIO ZADAR: Crno-beli u poslednjim sekundama stigli do pobede