KAD ADOLF HITER KAŽE: "Crvena zvezda je bolja od Dinama iz Zagreba"

Novosti online

21. 10. 2024. u 19:23

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Monaka u utakmici trećeg kola Lige šampiona, a pred meč govorio je strateg "kneževa" Adolf "Adi" Hiter.

КАД АДОЛФ ХИТЕР КАЖЕ: Црвена звезда је боља од Динама из Загреба

FOTO: M. Vukadinović

On je na konferenciji uporedio Crvenu zvezdu i prvaka Hrvatske.

 - Teško je uporediti ovaj tim sa Dinamom iz Zagreba, na primer. Mislim da je Zvezda kvalitetnija. Ima interesantne igrače kao što su Silas, koji je nekoliko sezona igrao za Štutgart ili mladi Maksimović, produkt Zvezdine škole koji već igra na visokom nivou. Odigrali su veoma dobro prvo poluvreme protiv Intera, kao i meč sa Benfikom. Zaslužili su da pobede u toj utakmici, tako da ćemo morati da budemo oprezni. Dobar su tim i dolaze sa ambicijom da pobede kako bi ostali u trci za prolaz. U Ligi šampiona moramo da igramo na visokom nivou, čeka nas teška utakmica ali cilj je pobeda koja bi nam mnogo značila - rekao je Hiter.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Govorio je i o budućim mečevima.

 - Posle ove utakmice imaćemo ih još pet, tako da je i dalje sve moguće, ali sutrašnja utakmica bi mogla da bude ključna jer ako pobedimo imaćemo sedam bodova i još tri bi trebalo da budu dovoljna da se obezbedi prolaz u narednu fazu. Sutrašnja pobeda dala bi nam vetar u leđa i siguran sam da bismo upisali još jednu u preostalih pet utakmica čak iako bi rivali bili jači, jer ova ekipa voli izazove. Pobedili smo Barselonu, možemo da uradimo isto protiv Benfike, Aston Vile, Arsenala i Intera. U fudbalu je sve moguće - dodao je Hiter.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Pohvalio je defanzivu svoje ekipe.

 - Nivo defanzivne igre je odličan, ako pogledamo utakmice protiv Lila (0:0) i Rena (2:1), pokazali smo u njima stabilnost. Ceo tim se borio da odigramo bez primljenog gola, ali sada moramo da nađemo balans između postizanja i neprimanja golova. To je verovatno najteži posao za trenere, ali radimo na tome da napredujemo i to nam je jedan od ciljeva - zaključio je Hiter.

Meč je na programu sutra u Monaku od 18.45.

BONUS VIDEO: Samed Baždar za Novosti: Pratim Partizan, u Srbiji smo bili uvek favoriti u Španiji je drugačije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOBRO JE ŽENE, SMIRITE SE! Jelena Đoković zavodi red!