PUBLIKA OSTALA U ŠOKU: Teniser predao na meč loptu! (VIDEO)

Novosti online

21. 10. 2024. u 19:36

Kamilo Ugo Karabelji, argentinski teniser, našao se na udaru ljubitelja tenisa na društvenim mrežama zbog bizarne odluke da preda duel u trenutku kada njegov protivnik ima tri meč lopte.

ПУБЛИКА ОСТАЛА У ШОКУ: Тенисер предао на меч лопту! (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Kako javlja "Avaz", Argentinac, koji je 104. teniser na ATP listi, igrao je polufinale turnira u Kampinasu protiv Amerikanca Tristana Bojera koji je stigao do tri vezane meč lopte pri rezultatu 6:3, 5:4.

Bojer je nakon osvojenog poena za 40:0, u 10. gemu drugog seta, počeo da se sprema za naredni servis, ali je tada ugledao Argentinca koji mu prilazi.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Karabelji je predao meč i potom nešto kratko poručio rivalu, ali javnost nije uspela da sazna šta je bilo u pitanju.

Međutim, javnost je, i to njen veći deo, osudio ovaj potez argentinskog tenisera, jer se ne pamti kada je neko nešto slično uradio - da preda, kada rival ima meč loptu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Mada... 

Isti ovaj igrač, Karabelji, u Majamiju je prošle godine predao meč Austrijancu Filipu Mišoliću pri rezultatu 3:6, 3:5 i 30:30.

No, evo i kako se duel u Kampinasu završio, na zaprepaštenje i Bojera i publike:

---

Ako vas zanima tenis, i to ne samo šta u njemu radi Novak Đoković ali svakako i on, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

U KORAK SA SVETSKIM TRENDOVIMA UZ VELIKU PODRŠKU LOKALNOJ EKONOMIJI: Chips Way kompletirao najveći investicioni ciklus u svojoj istoriji