ПОСНА БАЈАДЕРА СПРЕМНА ЗА 20 МИНУТА: Подједнако укусна као и мрсна, а може да стоји и до недељу дана
ДОНОСИМО вам рецепт за најлепшу посну бајадеру која је неизоставан део сваке славске трпезе.
Повезане вести
КАКО НА НАПРАВИТЕ НОВОГОДИШЊЕ МАКАРОНСЕ: Слатки колачићи који освајају на први залогај
Макарони су популарни француски колачићи, које воле људи широм света. Уз мало декорације биће савршени новогодишњи колачи.
25. 12. 2024. у 13:00
БИЋЕ ХИТ НА СВАКОЈ ПРОСЛАВИ: Колач Монблан - Кремасте кошнице са кестен пиреом, топе се у устима (ВИДЕО)
МОНБЛАН (Mont Blanc) је чувени француски десерт од заслађеног кестен пиреа. Настао је у Паризу у деветнаестом веку, а име је добио по планини.
25. 10. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ МАСЛАЦ: Рецепт је врло једноставан, а укус куповног не може ни да парира оваквом путеру
Ако волите да једете маслац и имате га стално у фрижидеру, није на одмет да вам откријемо како да га направите код куће од само 2 састојка.
10. 01. 2025. у 14:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋУ ПИЛЕЋУ СУПУ: Топло јело на кашику коме мало ко може да одоли
Домаћа пилећа супа увек прија стомаку, пре сваког главног оброка.
10. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
МАФИНИ СА ЈАБУКАМА И ОРАСИМА: Савршена комбинација мириса и укуса (ВИДЕО)
Мафини су увек прави избор када желите нешто укусно и брзо, а још када им додате сочне јабуке и хрскаве орахе, добијате прави мали рај за непце.
10. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ТРАДИЦИОНАЛНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Једно од омиљених домаћих јела
Направите на овај начин и уживаћете у савршеном укусу.
10. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
КАКО ДА ВАМ УШТИПЦИ НЕ БУДУ МАСНИ: У тесто додајте само један састојак и неће упити ни кап уља
Уштипци су чест избор за доручак на нашим просторима. Обично их домаћице служе уз сир и кајмак, а понекад и уз домаћи џем. Међутим, дешава се да буду превише масни и да чак ни убрус на којем су се уштипци цедили не помаже. Међутим, постоји неколико начина који ће вам помоћи да пржено тесто не упије ни кап масти или уља.
10. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)