РУЧАК ЗА ДАНАС: Свињски медаљони у сосу од вина
12. 10. 2024. у 09:00
Не зна се шта је укусније - месо или сос.
Повезане вести
САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Телетина у сосу од цвекле
Што се дуже спрема, то је укуснија.
26. 11. 2024. у 09:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
СПРЕМИТЕ САВРШЕНУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ: Хрскава споља, мекана изнутра, а укус као из најбољих аустријских ресторана
Свако ко је икада пробао оригиналну бечку шницлу зна да је ово јело посебно.
09. 11. 2024. у 10:00
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПРАВУ СРПСКУ САРМУ: Спремите је брзо и једноставно
Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
02. 11. 2024. у 09:50
Најновије из рубрике
НЕОДОЉИВА МОЦАРТ ТОРТА ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ: Краљевски спој нутеле, марципана и пистаћа (ВИДЕО)
За данас смо припремили рецепт за торту која ће бити омиљена на славској трпези јер се прави са нутелом. У један део фила иду и изблендирани пистаћи. Између филова се ређа кора од марципана.
21. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
КИКИРИКИ ПУТЕР: Рецепт који је бољи, здравији и јефтинији од куповног
Сладак, орашаст, кремаст и хрскав, рецепт за путер од кикирикија сигурно ће постати ваш нови омиљени намаз. Све што вам је потребно је процесор за храну и три једноставна састојка.
21. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ПУЊЕНИ ПАТЛИЏАН: Сaвршен спој поврћа и меса даће целом јелу неодољиву арому
Једноставан и укусан рецепт.
21. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ФАНТАСТИЧНО СЛАНО ПЕЦИВО СА ЗАЧИНИМА: Препоручујемо га за све прилике
То је традиционално јело које се може стално спремати.
21. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КИФЛИЦЕ СА КОКОСОМ: Једноставне и преукусне
Због своје једноставне припреме овај дезерт је одолео времену и често се и данас нађе на трпезама вредних домаћица. Ако и ви желите да својим укућанима учините задовољство и причините уживање сада је време да направите овај савршени дезерт.
20. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
Коментари (0)