ПАСТА СА ТИКВИЦАМА И ПИЛЕТИНОМ: Прави кремасти специјалитет
31. 07. 2024. у 13:11
Паста са пилетином и тиквицама је добро познати специјалитет за све љубитеље пасте и тиквица. Ово је само још један начин како да припремите ово сезонско поврће, али ће вам сигурно постати једно од омиљених јела.
Повезане вести
МУСАКА ОД ПИЛЕТИНЕ И ТИКВИЦА: Направите најсочније и најкремастије јело које прија свима
Јело које се припрема брзо и једноставно.
16. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ДОМАЋИ МЛИНЦИ СА ПИЛЕТИНОМ: Рецепт за брзински ручак за целу породицу
Уколико их спремате на овакав начин, постаће ваше омиљено јело. Лако а преукусно.
11. 12. 2024. у 11:12
ШПАГЕТИ НА ТОСКАНСКИ НАЧИН С ПИЛЕЋИМ МЕСОМ: Лагано јело, богатог укуса
Ако волите италијанску кухињу, онда ће ова паста чији рецепт потиче из Тоскане да вас одушеви.
05. 12. 2024. у 12:00
ПОХОВАНЕ САРМИЦЕ ОД ТИКВИЦА: Ово је рецепт који желе све домаћице, а праве се лако (ВИДЕО)
Сви воле сарме, било да су од зеља или киселог купуса, али ове необичне од тиквица ће вас одушевити на први залогај. Тиквице испохујте, а затим их напуните освежавајућим надевом и уролајте. Никад лакша припрема, а укус очаравајући.
02. 12. 2024. у 12:23
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
ШПАНСКИ ОМЛЕТ: Неодољиво јело које морате пробати
Ако волите да испробате, наш предлог за доручак је шпански омлет. Прави се од три јефтина састојка, без много муке, а заситиће вас.
22. 01. 2025. у 07:30Новости онлине
УЖИВАЈТЕ У УКУСНИМ СЛАНИМ ЗАЛОГАЈИМА: Направите домаћа баварска пецива
Најлепше баварско пециво без квасца спрема се лако и брзо – готово је очас посла, а толико је лепо да се једе без ичега. Припрема није компликована, али је процес јединствен и захтева пажњу како би се постигао савршен резултат.
22. 01. 2025. у 06:00Новости онлине
ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ: Помоћу овог трика ће сваки пут испасти савршено
Рецепт за поховани качкаваљ је врло једноставан, али ипак постоји један трик помоћу ког ће бити исти као из ресторана. Наиме, тајна је у томе да качкаваљ ставите у замрзивач сат времена пре припреме.
21. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
НЕОДОЉИВА МОЦАРТ ТОРТА ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ: Краљевски спој нутеле, марципана и пистаћа (ВИДЕО)
За данас смо припремили рецепт за торту која ће бити омиљена на славској трпези јер се прави са нутелом. У један део фила иду и изблендирани пистаћи. Између филова се ређа кора од марципана.
21. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
КИКИРИКИ ПУТЕР: Рецепт који је бољи, здравији и јефтинији од куповног
Сладак, орашаст, кремаст и хрскав, рецепт за путер од кикирикија сигурно ће постати ваш нови омиљени намаз. Све што вам је потребно је процесор за храну и три једноставна састојка.
21. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
Коментари (0)