Пилетина је увек добар избор за ручак, а када је припремате са четири врсте сира, не постоји особа која се не одушеви.
Повезане вести
РУЧАК ГОТОВ ЗА 20 МИНУТА: Пилетина са теријаки сосом освојиће вас на први залогај
Пилетина је често прави избор када је реч о месу и оном најобилнијем оброку. Теријаки пилетина је популарно јело за чију припрему није потребна посебна вештина, јер је рецепт јако прост.
06. 09. 2024. у 11:40
ИДЕАЛНО ЈЕЛО КОЈЕ СЕ ЛАКО СПРЕМА: Рецепт за спанаћ на мало другачији начин
Спанаћ послужите уз јаје на око или кромпир-пире.
03. 09. 2024. у 22:35
ПИЛЕТИНА СА КАРИЈЕМ И ПИРИНЧОМ: Савршен ручак за 20 минута
Рецепт за сочну кари пилетину ће сигурно да вам спасе дан јер се брзо спрема, а уједно ћете имати леп, заситан и здрав ручак.
16. 08. 2024. у 13:00
ПАСТА ФРИТАТА: Укус ове пасте купиће вас за сва времена
Паста фритата се може припремити на десетине начина, а ако желите, овај основни рецепт можете да обогатите различитим намирницама.
14. 08. 2024. у 14:00
ПРЕДЛОГ ЗА ВИКЕНД РУЧАК: Пилетина са паприком и луком
Ручак који се брзо спрема а још брже поједе.
10. 08. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
ЧОРБА ОД ТИКВИЦА И ОВСЕНИХ ПАХУЉИЦА: Феноменална чорба која ће вас одушевити кад је пробате
Овсене пахуљице чорбици дају густину, зато нема никакве запршке.
12. 09. 2024. у 19:00
ЛЕШНИК ТОРТА: Чист класик који сви обожавају
Неодољиво укусна традиционална торта.
12. 09. 2024. у 18:00
НОВИ РЕЦЕПТ КОЈИ ЈЕ ЗАЛУДЕО ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Слатко пециво попут облака
Пециво на први поглед изгледа сасвим обично и као сви други пекарски производи, али када га преполовите, видећете да је све само не обичано.
12. 09. 2024. у 17:34
ДА ЗАДОВОЉИ СВЕ УКУСЕ: Чоколадна фантазија - колач који се топи у устима, а неодољив воћни укус дају му боровнице
НЕКО више воли посластице са чоколадом, други пак предност дају "лаганим", воћним верзијама.
12. 09. 2024. у 11:00
КАКО ДА САМИ НАПРАВИТЕ СЕНФ: После овог рецепта, никада нећете ићи по куповни
Сенф је један од здравијих намаза који је одличан додатак месу, а посебно виршлама.
12. 09. 2024. у 09:30
Коментари (0)