„OSSO buco“ значи „рупа од кости“. Ово је рецепт који се базира на сржи из кости која чини ово италијанско јело од динстаних телећих коленица једним од најпознатијих гурманлука на свету.
Повезане вести
ЛОВАЧКИ ГУЛАШ ИЗ РЕРНЕ: Уживајте у јединственом укусу
Овај рецепт за гулаш ће сигурно одушевити све ваше укућане.
15. 09. 2024. у 07:00
ТАКО ЈЕДНОСТАВАН И ОДЛИЧАН РУЧАК: Комбинација паленте, поврћа и сира
Када немате пуно времена за кување овај рецепт је одличан избор.
15. 09. 2024. у 10:00
ПАПРИКАШ ОД ТИКВИЦА И КРОМПИРА: Лагано, посно и дијетално јело
Паприкаш од тиквица можете спремити за само пола сата. Реч је о изузетно хранљивом јелу.
11. 09. 2024. у 08:00
ПИРЕ ОД ТИКВИЦА: Једноставан и здрав прилог
У сезони су тиквице веома јефтине, а пире од овог поврћа је лаган и дијеталан! Спрема се брзо и одлично комбинује.
06. 09. 2024. у 11:30
ПУЊЕНЕ КИСЕЛЕ ПАПРИКЕ: Овакве до сад нисте пробали
Направите мало другачији ручак.
02. 09. 2024. у 18:11
Најновије из рубрике
СВЕЖЕ И ВРУЋЕ, А СПРЕМНЕ ЗА ТИЛИ ЧАС: Домаће лепиње
Домаће лепиње се једноставно праве, а можете да их једете уз сухомеснато, намазе по жељи или саме.
16. 09. 2024. у 19:00
ЈЕДНОСТАВНА САЛАТА ОД ЦВЕКЛЕ: Најздравија, а најлакша за припрему
Цвекла садржи нитрите који снижавају крвни притисак, а због високог садржаја витамина Б, калијума и гвожђа сврставамо је у једно од најздравијих поврћа. Цвекла се дуго кува, па можете користити експрес лонац за брже кување.
16. 09. 2024. у 18:00
НАЈЛАКШИ РЕЦЕПТ ЗА ЏЕМ ОД ЛУБЕНИЦЕ: Засладите се укусним и слатким намазом
Покушајте да припремите џем од лубенице и верујте да ћете и ви и ваша породица обожавати овај необичан џем. Поготово је укусан са палачинкама и белгијским вафлима.
16. 09. 2024. у 17:37
НАПРАВИТЕ СОЧНЕ МАФИНЕ СА ЏЕМОМ: Никад укуснији, нећете им одолети
Брз и једноставан рецепт, идеалан за доручак или изненадне госте.
16. 09. 2024. у 17:00
ШТРУДЛА СА МАКОМ ОД ГОТОВИХ КОРА: Класик који никада не досади
Уз једноставан рецепт, ова посластица постаје још приступачнија и једноставнија за припрему.
16. 09. 2024. у 15:59
Коментари (0)