РЕШТА је традиционално алжирско јело које се спрема поводом празника Хашуре.
Повезане вести
МЕСО СЕ ЛЕПИ ЗА ПРСТЕ: Пуњено пиле, сочно и сласно, један састојак му даје посебан шмек
НАПРАВИТЕ пуњено пиле.
16. 09. 2024. у 07:00
СА УКУСОМ ЛИМУНА И МОРА: Пилетина лемонато, савршен оброк за ове вреле дане
ИЗ Грчке стиже специјалитет пилетина лемонато, који представља прави лагани ручак, тако да потпуно одговара врелим летњим данима када се не може обилно јести.
31. 08. 2024. у 09:30
Најновије из рубрике
ТИРАМИСУ ТОРТА ОД ПАЛАЧИНКИ: Спој два омиљена десерта у један
Палачинке волимо на све могуће начине, а у комбинацији са маскарпонеом волимо их још више. За овај кремасти и освежавајући десерт не морате да укључите рерну, а добићете десерт који има укус тирамисуа.
17. 09. 2024. у 17:15
ЧОРБА ОД ЦЕЛЕРА СА ПАВЛАКОМ: Укус здравља којим треба започети сваки ручак
Крепи тело и враћа снагу- савршена за чишћење организма.
17. 09. 2024. у 15:09
НАЈЈЕДНОСТАВНИЈИ РУЧАК: Ролнице од тиквица пуњене сиром и спанаћем
Не пропустите да пробате овај генијалан рецепт за ролнице са сиром и спанаћем.
17. 09. 2024. у 12:41
НАМАЗ ОД ТИКВИЦА И ПАПРИКА: Идеалан избор за доручак
Можете да га мажете на хлеб или додате као прилог јелу, освојиће вас од првог залогаја.
17. 09. 2024. у 07:00
СВЕЖЕ И ВРУЋЕ, А СПРЕМНЕ ЗА ТИЛИ ЧАС: Домаће лепиње
Домаће лепиње се једноставно праве, а можете да их једете уз сухомеснато, намазе по жељи или саме.
16. 09. 2024. у 19:00
Коментари (0)