ОВАКО СУ БАКЕ ПРАВИЛЕ УШТИПКЕ КОЈИ НЕ УПИЈАЈУ УЉЕ: Дуго остају СВЕЖИ, не чека се да тесто нарасте, а састојке већ имате

ОВАКО СУ БАКЕ ПРАВИЛЕ УШТИПКЕ КОЈИ НЕ УПИЈАЈУ УЉЕ: Дуго остају СВЕЖИ, не чека се да тесто нарасте, а састојке већ имате

Рецепт за најбрже уштипке који не упијају уље свака дама мора да име, јер зачас ћете направити предивну вечеру за целу породицу или неочекиване госте!

16. 09. 2023. у 19:30

РЕЦЕПТ ЗА НАЈОМИЉЕНИЈИ СЛАТКИШ СВИХ ШПАНАЦА: Корица је хрскава, а унутрашњост мека, уз чоколаду нико не може да одоли

РЕЦЕПТ ЗА НАЈОМИЉЕНИЈИ СЛАТКИШ СВИХ ШПАНАЦА: Корица је хрскава, а унутрашњост мека, уз чоколаду нико не може да одоли

Уколико нисте до сада пробали ћуросе, обавезно их направите по овом рецепту - одушевићете се! Ћуроси су слатке посластице које можете да пронеђете у сваком ћошку Шпаније! Прави се од једноставног теста које садржи брашно и воду, пржи се у дубоком уљу, најчешће је дугуљастог облика, корица му је хрскава а унутрашњост мека, након пржења се посипа шећером и циметом а затим се умаче у чоколадни сос.

16. 08. 2023. у 21:00

ОВАЈ КОЛАЧ ИТАЛИЈАНКЕ ПРАВЕ МУШКАРЦУ КОЈЕГ ЖЕЛЕ ДА ЗАВЕДУ: Тороне је хрскаво задовољство без мане

ОВАЈ КОЛАЧ ИТАЛИЈАНКЕ ПРАВЕ МУШКАРЦУ КОЈЕГ ЖЕЛЕ ДА ЗАВЕДУ: Тороне је хрскаво задовољство без мане

Тороне (torrone) је италијански слаткиш са занимљивом прошлошћу. Италијани тврде да је то изворно њихов рецепт и да је настао давне 1441. године у част венчања Бианке Марије Висконти и Франческа Сфорза. Овај слаткиш, налик карамел бомбонама, прави је специјалитет који скоро свака италијанка зна да направи, а сви га просто обожавају.

15. 08. 2023. у 09:00