"NE MISLIM DA JE IKO JAČI OD SRBIJE" Vučević o Đukanoviću: Ne znam zašto kada slave pobedu, moraju da pevaju protiv Srbije

Novosti online

01. 10. 2024. u 12:14

MI nikad ne vređamo i ne pevamo protiv Crne Gore, doživljavamo ih kao prijateljsku i bratsku državu, želimo im sve najbolje, reči su premijera Srbije Miloša Vučevića koji se osvrnuo na snimak slavlja Mila Đukanovića.

НЕ МИСЛИМ ДА ЈЕ ИКО ЈАЧИ ОД СРБИЈЕ Вучевић о Ђукановићу: Не знам зашто када славе победу, морају да певају против Србије

Foto: Novosti

- Što se tiče Crne Gore, nije prvi put da pevaju tu pesmu, ne mislim da je iko jači od Srbije. Ne znam zašto kada slave pobedu, neki bi rekli Pirovu pobedu, moraju da pevaju protiv Srbije, da li je to potreba ili opsesija, govori mnogo više o njima nego o nama. Mi nikad ne vređamo i ne pevamo protiv Crne Gore, doživljavamo ih kao prijateljsku i bratsku državu, želimo im sve najbolje. Neki od njih očigledno nama ne žele. Zamislite da mi slavimo sa 28 posto dobijenih glasova, ako su zadovoljni, ja im čestitam. Nekad i sa 50% nismo zadovoljni, oni sa 28% pevaju. Čestitam im na tome - zaključio je Vučević.

BONUS VIDEO: OPOZICIJA I LAŽNI EKOLOZI ŽELE KRVOPROLIĆE: Jurićemo vas po ulicama, neka bude i mrtvih

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

RASIPANJE HRANE: Globalni problem koji ima duboke ekološke, ekonomske i socijalne posledice