SVI SU OSTALI ZATEČENI! Nemački "Bild" otkriva: Mihael Šumaher se pojavio na venčanju ćerke

Novosti online

30. 09. 2024. u 10:51

U subotu je na španskom ostrvu Majorka održana raskošna ceremonija venčanja Đine Šumaher i njenog dugogodišnjeg partnera Jaina Bekea.

СВИ СУ ОСТАЛИ ЗАТЕЧЕНИ! Немачки Билд открива: Михаел Шумахер се појавио на венчању ћерке

FOTO: AP

Kako su preneli mediji, par je izgovorio sudbonosno "da" u porodičnoj vili Šumaherovih, čija se vrednost procenjuje na 30 miliona evra. Vila, smeštena na prelepom ostrvu, nekada je bila u vlasništvu predsednika Real Madrida Florentina Peresa, pre nego što ju je porodica Šumaher otkupila.

Kako je preneo Dejli mejl, ovaj glamurozni događaj bio je pod strogim merama privatnosti – gosti su morali da odlože svoje mobilne telefone. Cilj ovih mera je bio da se očuva intima venčanja i sačuva privatnost porodice.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ipak, najviše pažnje privukle su glasine koje su se pojavile u nemačkom mediju "Bild", a koje tvrde da je venčanju prisustvovao i sam Mihael Šumaher. Njegovo prisustvo na javnim događajima izaziva veliku pažnju, jer se u javnosti, zbog zdravstvenog stanja nakon teške nesreće na skijanju 2013. godine, ne pojavljuje.

Iako informacije o njegovom prisustvu nisu potvrđene, sam događaj je izazvao veliko interesovanje kako u Nemačkoj, tako i širom sveta.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Da li je Šumi zaista bio prisutan na venčanju u subotu? Moguće je. Čak i vrlo moguće. Međutim, nije bio u bašti, gde su bili ostali gosti, od kojih neki, bez sumnje, ne pripadaju najužem porodičnom krugu - navodi "Bild".

Podsetimo, Đina je imala 16 godina kada je slavni vozač 2013. godine doživeo tešku nesreću na skijanju. Jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1 doživeo je tešku povredu glave na skijanju u decembru 2013. godine i od tada nije viđen u javnosti.

On je šest meseci bio u indukovanoj komi, iz koje je probuđen u junu 2014. godine, a u septembru iste godine pušten je na kućno lečenje i od tada nema informacija o njegovom stanju.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote