RUSI OTKRILI STRAŠNU STVAR O "ORLOVIMA": Ovome se ama baš niko nije nadao pred EURO 2024

Novosti online

30. 06. 2024. u 16:01

Kako, poput duela sa Engleskom i Slovenijom, ni meč 3. kola Evropskog prvenstva u fudbalu, Srbija - Danska nije doneo željeni rezultat fudbalerima Srbije, "orlovi" su se uputili kućama. I to uz jedan prilično strašan fudbalski podatak, koji su otkrili ruski mediji.

РУСИ ОТКРИЛИ СТРАШНУ СТВАР О ОРЛОВИМА: Овоме се ама баш нико није надао пред ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Srbija nije uspela da "ludom taktikom" pobedi Dansku, posle čega je ispala sa EURO 2024.

Ali, ne samo da su naši fudbaleri ispali, već su šampionat Evrope napustili uz neverovatnu činjenicu:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ruski portal "Šampionat" otkrio je da su izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija jedina reprezentacija na Evropskom prvenstvu u fudbalu koja ni u jednom trenuku ni jedne od svojih utakmica nije vodila.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

I, zaista, u prvom meču, nije ni dat gol (Engleska je pobedila golom Belingema u 13. minutu), u drugoj utakmici Slovenci su bili ti koji su vodili, sve do petog minuta sudijske nadoknade vremena, kada je Luka Jović postigao, ispostaviće se, jedini srpski pogdak na ovom šampionatu, dok "orlovi" nisu poveli ni protiv Danaca, jer je taj meč završen bez pogodaka.

Od ekipa koje su najpre ispale, Škoti su vodili protiv Švajcarske (meč okončan rezultatom 1:1), Hrvati su imali prednost protiv Italije (na kraju ih je gol "azura" u 98. minutu za 1:1 eliminisao), Albanci su vodili i protiv Italijana i protiv Hrvata, pa završili kao poslednji u grupi, a Poljaci su imali pogodak prednosti protiv Holanđana, pa izgubili.

Ukrajinici su preokretom poveli protiv Slovačke, pa je i pobedili (ali na kraju ispali, i to sa četiri boda), a Česi su imali gol prednosti protiv Portugalaca (izgubili sa 1:2).

Samo Srbija nije ni protiv koga vodila.

Od ekipa koje su prošle u nokaut fazu, najkraće se vođstvu u prvoj fazi nalazila Holandija, 12 minuta i 47 sekundi, sasvim dovoljno da preokretom pobedi pomenute Poljake i sa četiri osvojena boda zauzme treće mesto u svojoj grupi.

Navijači Holandije na Evropskom prvenstvu u fudbalu / FOTO: TANJUG/AP

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor