NIJE Srbija zaslužila da ide u nokaut fazu Evropskog prvenstva u Nemačkoj, ali mogla je...

Zlatan Vukić

27.06.2024. 07:51

Ovo vređanje drugih, kako bi se opravdala nesposobnost našeg selektora i fudbalera na evropskom prvenstvu nema smisla. Naš nacionalni tim u 3 puta po 90 minuta nije dao niti jedan gol... I sada nam je za to kriv neko drugi?!? Ja bih sva podsetio da je i u utakmicama u kojima su igrali reprezentacija Španije, Italije ili Francuske isto bilo takvih situacija, ali da one nisu uticale na krajnji rezultat. Dok mi tražimo krivca za vlastite propuste na prvenstvu!

NEMAC DA SUDI SRBIJI

27.06.2024. 08:17

...TO TI JE, KAO KAD BI LISICU POSTAVIO DA CUVA KOKOSKE. Eh, da je Srbija uvela sankcije Rusiji i priznala teroristicku drzavu Kosovo, sa lakocom bi prosla grupnu fazu. Ipak, skandiranje PUTIN, PUTIN, PUTIN, na Marijenplacu u Minhenu, vise vredi nego tri boda.

Ilija

27.06.2024. 10:43

Potpuno se slazem sa ova dva komentara,Istina je da nam Sudije nisu naklonjene,znamo i zbog cega,Istina je da smo u Nemackoj igrali,i da klima prema Srbiji je vec poznata.Ali gde smo tu MI. MI koji smo trebali svima da pokazemo ko smo i zasto smo tu.Br. 1.Trener, Dragan Stojkovic,Nestrucan, Nekompotentan,Arogantan,te Neozbiljan u ponasanju sa Igracima.Igra nasih igraca je licila na neku Selsku ekipu koja se prvi put sastala,Laz je bila da je izmedzu Igraca dobra klima,a ono MISTER je on sebi dodao kao Respekt.Nije bilo ni glave ni repa,Primjer Georgija, Slovenija,Turska, Rumunija Slovacka, Sve nas Rang Zato Dragane priznaj pokupi svoje ideje,i Idi jer dalju Sramotu nam ne trebas prodavati.