"SRAM GA BILO!" Nemački zlikovac poslao Srbiju kući, težak skandal na EURO 2024

Novosti online

27. 06. 2024. u 07:24

NIJE Srbija zaslužila da ide u nokaut fazu Evropskog prvenstva u Nemačkoj, ali mogla je...

СРАМ ГА БИЛО! Немачки зликовац послао Србију кући, тежак скандал на ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

"Orlovi" su imali više sreće nego pameti, gol Luke Jovića u poslednjem sekundu sudijske nadoknade, a onda i penal protiv Danske, čist kao suza, što su priznali i Skandinavci, ali nije dosuđen. 

Naime, u finišu meča, Aleksandar Mitrović je u gol-šansi fauliran, a sudija nije reagovao. Takođe, nije se oglasio ni VAR, pa je čitava situacija ubrzo zaboravljena, ali su nakon meča priznali da je bio prekršaj!

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Bivši nemački FIFA sudija Manuel Grefe smatra da je nad Mitrovićem načinjen prekršaj, a sinoć se oglasio i Dejan Nedić. Poznati srpski fudbalski sudija Dejan Nedić optužio je nemačkog arbitra Bastijana Dankerta da je tendenciozno i zlonamerno oštetio Srbiju na Evropskom prvenstvu u svojoj zemlji. 

- Bio sam ljut kao ris. Sinoć nisam hteo da mnogo pričam, a sada kažem - sram bilo onoga koji je danas uradio šta treba (na utakmici Ukrajina - Rumunija, prim. aut.), a juče nije. To je Nemac Bastijan Dankert, poznati VAR sudija, i danas je lepo presudio, isto i prekjuče, nakjuče, samo juče nije hteo da presuđuje u VAR-u, kod oba povlačenja.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: Printskrin/Jutjub

 

- Nije hteo da ukaže, a da jeste, ubeđen sam da bi onaj mali i pošteni Francuz otišao da vidi. Kažem namerno za njega ‘pošteni’, za drugog neću taj pridev, jer očigledno ima problem sa nama. Da mu je ukazao na povlačenje i udaranje Mitrovića, sigurno bi otišao da vidi.

- Nesrećni Dankert je danas ispravno uradio ono što juče nije hteo, tendenciozno i ružno. Ostao sam dužan sebi i naciji, narodu i reprezentaciji da ovo kažem - dodao je Nedić, gostujući na Radio-televiziji Srbije.

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (5)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!