ZDRAVA, sočna i niskokalorična, kraljica leta – lubenica.
Povezane vesti
MOŽETE IH NAPRAVITI I KAD NIJE SEZONA BOSTANA: Mafini sa ukusom lubenice, zgodni za proslave, ili i svakodnevno uživanje
MAFINI su kolači koji su postali popularni poslednjih godina.
31. 08. 2024. u 11:00
OSVEŽAVA BOLJE OD SLADOLEDA: Hladna i slatka šampanj supa, brzo se sprema, a idealna je za visoke temperature
SUDEĆI po prognozi leto nas neće skoro napustiti, pa je vreme da razmislimo o još nekim hladnim poslasticama.
01. 09. 2024. u 09:30
KRALJICA MEĐU SLAVSKIM POSLASTICAMA: Minjon torta - kremasto savršenstvo spoja lešnika, badema, oraha i čokolade (VIDEO)
Kada napravite minjon tortu, budite sigurni da će ona ispuniti sva očekivanja vaših gostiju na slavi.
19. 11. 2024. u 14:30
TORTA ŠPANSKI VETAR: Recept sa kojim nema greške
Kremasta, bogata i neprolazna poslastica.
19. 11. 2024. u 11:00
RECEPT ZA ČIZKEJK: Omiljena torta od 3 sloja, topi se u ustima
Jedna od najpoznatijih torti. Neodoljiva slatko kisela poslastica sa crvenim voćem, sirom i mlevenim keksom, idealna za sve ljubitelje voćnih i osvežavajućih slatkiša.
18. 11. 2024. u 17:00
Najnovije iz rubrike
SOČAN GRIZ KOLAČ SA DŽEMOM: Brz, jeftin kolač za svaki dan (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za griz kolač sa džemom, koji se pravi očas posla.
21. 11. 2024. u 13:30
STARINSKE ŠUFNUDLE PUNJENE SIROM, A PRELIVENE KAJMAKOM: Jelo koje će mnoge podsetiti na detinjstvo
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalna za večeru.
21. 11. 2024. u 12:30
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI RUČAK: Pirinač sa pečurkama i mesom
Lako se pravi, a svima uspe iz prve.
21. 11. 2024. u 11:18
KNEDLE SA DŽEMOM I ORASIMA: Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru
Starinski slatkiš iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju, a topi se u ustima.
21. 11. 2024. u 11:00
KAKO DA VAM SE SARMA NE RASPADNE TOKOM KUVANJA: Jednostavni saveti za omiljeno tradicionalno jelo
Ovako se pravilno savija i uspeva čak i početnicima.
21. 11. 2024. u 09:00
Komentari (0)