MEDENO SRCE SA VIŠNJAMA: Čarobna kombinacija čokolade i višnje
06. 05. 2024. u 15:00
Umesto pekmezom od kajsija, kolač obogatite višnjama - ukus će vas oduševiti. Pored toga što je veoma ukusan, ovaj kolač se brzo sprema i veoma je izdašan. Recept je veoma jednostavan i može se spremati i u danima posta, jer u izvornu verziju kolača ne idu ni jaja, ni mleko.
Povezane vesti

LAKO I BRZO SE SPREMA: Najlepši čokoladni brauni sa pomorandžom
ČOKOLADNI brauni sa pomorandžom oduševiće goste, prepun je čokolade i predivnog izgleda.
07. 02. 2025. u 15:00

PREUKUSAN, A SPREMA SE ZA ČAS: Voćni kolač sa piškotama
VOĆNI kolač sa piškotama je savršen jer ne moraju ni da se peku kore ni da se kuvaju kreme. Lagan je i ukusan.
05. 02. 2025. u 15:00

KOLAČ OD LIMUNA I KOKOSA: Odlična i osvežavajuća kombinacija koja se topi u ustima
Napravite ga ove nedelje, oduševićete se.
02. 12. 2024. u 17:00
Najnovije iz rubrike

TUFAHIJE, BAŠ KAO KOD NAŠIH BAKA: Recept za omiljeni desert sa jabukama i orasima
Bake su rado spremale tufahije, a mi skoro i da ne znamo kojeg su ukusa. Pored baklave, nema lepšeg slatkiša od tufahija koje morate da spremite po ovom jednostavnom receptu.
07. 03. 2025. u 16:00Jovana Vasić

AROMATIČNI PESTO OD KELJA: Jedan od najboljih sosova na svetu, oduševiće sve koji ga probaju
Nedoljivi sos dodajte vašem omiljenom jelu, odmah ćete da osetite razliku u ukusu.
07. 03. 2025. u 15:00Jovana Vasić

SAVRŠENA POSLASTICA ZA LJUBITELJE PISTAĆA: Kremasta, sočna i puna bogatog ukusa
Ako ste ljubitelj pistaća, ovaj kolač će vas oduševiti! Kombinacija mekanog, vazdušastog biskvita sa hrskavim pistaćima, natopljenog aromatičnim pistać mlekom i prekrivenog bogatom kremastom glazurom, stvara desert kojem je teško odoleti.
07. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

POSNA POSLASTICA: Kuglice sa šerbetom, slatke i ukusne
Priprema je jednostavna, a ukus neodoljiv.
07. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

ZAPEČENE NJOKE U BELOM SOSU: Izdašno, kremasto jelo koje će obožavati cela porodica
Ovaj recept se sprema veoma brzo i sa malo sastojaka, a izuzetno je ukusan i lagan.
07. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić
Komentari (0)