Pišinger oblande ili torta bila je nezaobilazni deo svih trpeza u srpskim porodicama krajem prošlog veka.
Povezane vesti
NEOBIČNA POSLASTICA: Pečene kruške sa medom, cimetom i orasima
Zapečene kruške su najzdravija poslastica kad vam se jede nešto slatko.
28. 04. 2024. u 17:00
UŠEĆERENE JABUKE: Slatkiš koji vraća u detinjstvo
“Obučene” u sjajno, crveno, šećerno odelo, na drvenom štapiću prosto mame da se zagrizu. Za mnoge koji pamte ušećerene jabuke su slatkiš i simbol detinjstva, koji vraća u bezbrižna vremena.
21. 04. 2024. u 17:00
BOMBA TORTA: Poslastica koja će svima uspeti, sočnog fila i skupog ukusa
Poslastica dostojna kraljeva, a biće ukras svake svečane trpeze.
20. 04. 2024. u 16:30 >> 12:27
ROLAT SA DŽEMOM: Najlepši i najjednostavniji kolač po receptu naših baka
BRZINSKA poslastica koja se uvek može jesti, a idealna je nakon porodičnog ručka.
22. 04. 2024. u 15:00
EMBARGO KOLAČ: Neverovatno jeftin, a mekan i preukusan
EMBARGO kolač se pravi od jeftinih sastojaka, i to baš brzo i lako, a fantastičnog je ukusa.
17. 04. 2024. u 15:00
Najnovije iz rubrike
MAFINI SA KOKOSOM I ČOKOLADOM: Omiljeni dezert svakog deteta
Gotovi su za 20 minuta i garantujemo da ukusnije mafine skoro niste probali .
18. 05. 2024. u 18:25
SAVRŠEN KOLAČ SA KAJSIJAMA I ORASIMA: Jednostavna a preukusna poslastica
Voćni kolač kome ćete se vraćati.
18. 05. 2024. u 13:32
DOMAĆI RATLUK OD LEŠNIKA: Videćete da je ukusniji nego kupovni
Poslastica sa lešnikom da vam ulepša jutarnju kafu. Videćete da je ukusniji nego kupovni.
18. 05. 2024. u 11:00
SARMICE OD BLITVE: Tako sočne da se tope pri svakom zalogaju
Iskoristite sezonu zeleniša na najbolji način. Blitva je niskokalorično povrće sa visokim sadržajem magnezijuma, gvožđa, kalijuma i vitamina A, C i K, veoma je hranjiva, što je čini savršenom namirnicom ne samo za vaše zdravlje, već i za ukusan obrok.
18. 05. 2024. u 09:00
BAUNTI TART: Kolač sa kokosom pravi se za 10 minuta i jede se bez griže savesti
Da napravite ovaj kolač biće vam potreban samo blender, ne peče se i sprema se veoma brzo i lako, a koriste se zdrave namirnice, prema tome možete uživati u degustaciji bez mnogo muke i griže savesti.
18. 05. 2024. u 08:00
Komentari (0)