KOLAČ BEZ GREŠKE: Novi Dijamant margarin – Bakes & Cakes
SIGURNO ste se nekad zapitali koji je to kolač koji se najbrže pravi i jede u svim prilikama, a ne postoji osoba koja mu može odoleti? Ukoliko vam stižu nenajavljeni gosti – ne brinite! Za njegovu pripremu potrebno je svega petnaest minuta, a uz ovaj dodatak kolač će biti gotov na vreme i to bez greške.
Dijamant margarin Bakes & Cakes učiniće vas poslastičarskim ekspertom, a priprema mafina, mnogima omiljenog kolača, biće nikad jednostavnija.
Umešali smo veliku količinu ljubavi i posebno osmislili njegovu namenu i dizajn pakovanja koji ga čine posebnim. Nova limitirana serija Bakes & Cakes margarina je za sve one koji nemaju puno vremena tokom dana, a žele da budu sigurni u uspeh pripreme svojih mafina, slatkih peciva i testa.
Bilo da su čokoladni ili voćni, sa mrvicama ili bez, sa Bakes & Cakes margarinom dobićete savršenu teksturu i aromu mafina i slatkih peciva na koje niko neće ostati ravnodušan.
Svaki mafin ima svoj specifičan šmek, isto kao što i svaka osoba ima jedinstven karakter.
Zato uradi naš kviz i saznaj koji si mafin: https://take.quiz-maker.com/QW5HPX14K
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
(UZNEMIRUJUĆE) BRUTALNO UBIJEN POZNATI PEVAČ: Isplivao jezivi snimak likvidacije (VIDEO)
ŠVEDSKI reper Gaboro, čije je pravo ime bilo Ninos Houri, ubijen je na parkingu u četvrtak uveče, javljaju lokalni mediji.
21. 12. 2024. u 08:06
PRVI SNIMCI UKRAJINSKOG NAPADA NA RILSK: Najmanje šest mrtvih i desetine povređenih, gore automobili (VIDEO)
ŠEST osoba, među kojima i jedno dete, ubijeno je u Rilsku, u oblasti Kursk, kao rezultat raketnog udara ukrajinskih oružanih snaga, saopštio je vršilac dužnosti guvernera Kurske oblasti Aleksandar Hinštajn.
20. 12. 2024. u 17:07
RAZVODI SE ČEDA JOVANOVIĆ Posle 25 godina braka: "I dalje je volim, svakome je teško na svoj način"
POLITIČAR Čedomir Jovanović potvrdio je da je u februaru podneo zahtev za razvod braka od supruge Jelene Jovanović.
21. 12. 2024. u 16:32
Komentari (0)