KOLAČ BEZ GREŠKE: Novi Dijamant margarin – Bakes & Cakes

Промо

27. 03. 2023. u 09:00

SIGURNO ste se nekad zapitali koji je to kolač koji se najbrže pravi i jede u svim prilikama, a ne postoji osoba koja mu može odoleti? Ukoliko vam stižu nenajavljeni gosti – ne brinite! Za njegovu pripremu potrebno je svega petnaest minuta, a uz ovaj dodatak kolač će biti gotov na vreme i to bez greške.

КОЛАЧ БЕЗ ГРЕШКЕ: Нови Дијамант маргарин – Bakes & Cakes

Foto: Promo

Dijamant margarin Bakes & Cakes učiniće vas poslastičarskim ekspertom, a priprema mafina, mnogima omiljenog kolača, biće nikad jednostavnija.

Umešali smo veliku količinu ljubavi i posebno osmislili njegovu namenu i dizajn pakovanja koji ga čine posebnim. Nova limitirana serija Bakes & Cakes margarina je za sve one koji nemaju puno vremena tokom dana, a žele da budu sigurni u uspeh pripreme svojih mafina, slatkih peciva i testa.  

Bilo da su čokoladni ili voćni, sa mrvicama ili bez, sa Bakes & Cakes margarinom dobićete savršenu teksturu i aromu mafina i slatkih peciva na koje niko neće ostati ravnodušan.

Svaki mafin ima svoj specifičan šmek, isto kao što i svaka osoba ima jedinstven karakter.

Zato uradi naš kviz i saznaj koji si mafin: https://take.quiz-maker.com/QW5HPX14K

Foto: Promo

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRESTALI SMO DA IGRAMO ODBRANU, ŽAO MI JE...: Prve reči Željka Obradovića posle poraza od Efesa