Supa jača imunitet i preporučuje se da se jede najčešće tokom hladnih dana, a kada su u pitanju porodični ručkovi, ne može se proći bez nje na meniju.
Povezane vesti
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
BELA ČORBA OD PILETINE: Prema receptu naših baka, idealna za ove hladne dane
Bela čorba je klasik koji ne prolazi i savršena je za sve prilike.
13. 11. 2024. u 10:00
ČORBA OD GRIZA: Ukusno jelo koje svi obožavaju
Mnogo je ukusna, može se jesti i topla i hladna.
31. 10. 2024. u 15:33
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
RECEPT IZ VREMENA RENESANSE: Karabača, slatko-slana toskanska supa napravljena od kuvanog crvenog luka i belog vina
Ovaj recept datira još iz vremena renesanse. Kako pričaju Italijani, to je bila omiljena supa Leonarda da Vinčija. Italijanima je karabača jedno od omiljenih jela već stotinama godina.
10. 10. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
STARINSKE ŠUFNUDLE PUNJENE SIROM, A PRELIVENE KAJMAKOM: Jelo koje će mnoge podsetiti na detinjstvo
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalna za večeru.
21. 11. 2024. u 12:30
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI RUČAK: Pirinač sa pečurkama i mesom
Lako se pravi, a svima uspe iz prve.
21. 11. 2024. u 11:18
KNEDLE SA DŽEMOM I ORASIMA: Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru
Starinski slatkiš iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju, a topi se u ustima.
21. 11. 2024. u 11:00
KAKO DA VAM SE SARMA NE RASPADNE TOKOM KUVANJA: Jednostavni saveti za omiljeno tradicionalno jelo
Ovako se pravilno savija i uspeva čak i početnicima.
21. 11. 2024. u 09:00
SALATA OD ROTKVE I PRAZILUKA: Nezaobilazna je na slavama i lako se pravi
Najbolja slavska salata, ide uz pečenje i ribu.
21. 11. 2024. u 07:00
Komentari (0)