OVO JOŠ NISTE PROBALI: Hrskavi oslić u pohu od piva
03. 12. 2024. u 09:00
Neverovatno ukusna pohovana riba bez jaja.
Povezane vesti
POSNE ĆUFTE OD PASULJA: Sočno jelo koje će na Svetog Nikolu da oduševi sve za stolom
Uz posne ćufte od pasulja, niko neće primetiti da nema mesa na slavi. Vrlo su ukusne i idealne za slavsku trpezu.
16. 12. 2024. u 13:00
ZA SLAVU SVETI NIKOLA NAPRAVITE ROLOVANU SKUŠU: Ne samo da lepo izgleda, već je i ukus fantastičan
Približava se jedna od najvećih srpskih slava, a to je Sveti Nikola.
15. 12. 2024. u 11:00
POSNE LOVAČKE ŠNICLE: Ukusne su baš kao i obične, spremaju se lako i brzo
Uz ovaj recept lako ćete oduševiti porodicu i prijatelje, čak i one koji nisu na posnom režimu.
10. 12. 2024. u 11:00
ŠARAN IZ RERNE SA LUKOM I PIRINČEM: Odličan predlog za posni i zdrav ručak, koji se lako pravi
Najsočnija riba pripremljena na zdrav način.
09. 12. 2024. u 09:00
LOSOS U LJUTOM SOSU: Pikantno i začinjeno posno jelo
Pikantna riba za prave gurmane.
02. 12. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
SPREMITE ŠAMPITU: Najkremastiji kolač, koji budi nostalgiju na dane detinjstva
Obradujte ukućane savršenom poslasticom.
07. 01. 2025. u 14:00Novosti online
ZNATE LI ŠTA JE PEŠT? LJudi su ga jeli na selu kako bi zimi imali energije
Pešt je mešavina mlevene slanine (ili svinjske masti) sa belim lukom, solju i ponekad začinima poput paprike.
07. 01. 2025. u 12:00Novosti online
SALATA SA CVEKLOM I HELJDOM: Neobična kombinacija sastojaka u ovom receptu, puna je vitamina i hranljivih materija (VIDEO)
Heljda je dobar izvor belančevina, vlakana i zdravih složenih ugenjih hidrata, pa je mnogi smatraju suprehranom i svakako bi trebali da razmislite o ubacivanju ove namirnice u neki obrok. U nastavku pročitajte kako da uvrstite ovu žitaricu u salatu i napravite ukusan obrok koji će vas zasititi.
07. 01. 2025. u 10:00Novosti online
STARINSKI SPECIJALITET ČEŠKET: Neobičan spoj žitarica i piletine sprema se generacijama
Češket je vrlo stari recept koji se prenosio sa generacije na generaciju. Deo je hercegovačke tradicije i pravi se uvek za Božić. Češket se sprema sa piletinom bez kosti i žitaricom poput ječma ili pšenice.
07. 01. 2025. u 09:00Novosti online
NAJBOLJI RECEPT ZA BOŽIĆNU ČESNICU: Tradicionalna pogača se lomi rukama, svi traže paricu!
Božićna česnica može da se napravi na brojne načine, ali običaj je da se u nju stavi novčić umotan u foliju, zrna pasulja i kukuruza i komadić drena. U pitanju je slana pogača koja se lomi rukama i uz obrok na Božić jede umesto hleba.
06. 01. 2025. u 11:00 >> 08:26Novosti online
Komentari (0)