LOSOS U LJUTOM SOSU: Pikantno i začinjeno posno jelo

Novosti online

02. 12. 2024. u 11:00

Pikantna riba za prave gurmane.

ЛОСОС У ЉУТОМ СОСУ: Пикантно и зачињено посно јело

Foto: Shutterstock

Sastojci:

115 g lososa
130 g čili sosa
2 mlada luka

Priprema:

Zagrejte rernu na 200 stepeni. Mladi luk pomešajte sa čili sosom. U pleh obložen papirom za pečenje stavite losos, pa ga prelijte umakom. Pecite oko 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

(trpeza)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV PREOKRET: Jedan od vodećih svetskih betting brendova stigao u Srbiju, donoseći odlične kvote