ROLOVANA ĆURETINA SA SLANINOM I SIROM: Ručak koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim
08. 10. 2024. u 12:39
Rolovana ćuretina sa slaninom i sirom može da se servira i hladna, ali kada je tek izvadite iz rerne, imaće hrskavu spoljašnjost, a sir će da curi i učiniće je savršeno sočnom.
Povezane vesti
PASULJ SA KISELIM KUPUSOM I SLANINOM: Sočan i slastan, rapsodija ukusa kojoj ćete se stalno vraćati
Pasulj sa kiselim kupusom i slaninom, savršenstvo bez mane.
18. 11. 2024. u 13:04
GURMANSKI RECEPT ZA SAVRŠEN RUČAK: Kiseli kupus sa suvim mesom, slaninom i šljivama
Saznajte kako da napravite nešto gurmanskiju verziju kiselog kupusa. Ovog puta mu, pored suvog mesa, dodajte slaninu i šljive.
04. 11. 2024. u 15:00
Najnovije iz rubrike
NAJBOLJI RECEPT ZA KIFLICE SA KOKOSOM: Jednostavne i preukusne
Zbog svoje jednostavne pripreme ovaj dezert je odoleo vremenu i često se i danas nađe na trpezama vrednih domaćica. Ako i vi želite da svojim ukućanima učinite zadovoljstvo i pričinite uživanje sada je vreme da napravite ovaj savršeni dezert.
20. 01. 2025. u 15:00Novosti online
KAKO SE PRAVILNO GASI SLAVSKA SVEĆA: Običaji se razlikuju od mesta do mesta, ali samo je jedan način ispravan
Slavska sveća je jedan od glavnih simbola slave, a evo kako pravilno da je ugasite nakon što proslavite krsnu slavu.
20. 01. 2025. u 13:00Novosti online
DOMAĆI LIKER OD NARA: Pravi se od samo tri sastojka, po tradicionalnom italijanskom receptu
Pravljenju likera od nara posebna pažnja se poklanja u Italiji gde ovo piće ima gotovo svaka kuća.
20. 01. 2025. u 12:00Novosti online
ČORBA OD TRI VRSTE LUKA: Izuzetno okrepljujuća i laka za pripremu (VIDEO)
Posle praznika i teške hrane vreme je da oporavite organizam. Napravite izuzetno zdravu i okrepljujuću čorbu od 3 vrste luka. Ova preukusna čorba pomoći će vam da se očistite od toksina, kao i da ojačate imunitet. Priprema je jednostavna i ne zahteva puno vremena.
20. 01. 2025. u 11:00Novosti online
DA LI SVINJSKA MAST IMA ROK TRAJANJA? Evo kako da znate da li se pokvarila
Kao i kod većine masnoća koja se koriste u kulinarstvu i mast može da se pokvari i užegne. Iako svinjska mast sigurno može da se drži na sobnoj temperaturi, u ostavi ili na nekom tamnom mestu, mogućnost da se pokvari se znatno povećava kada se temperatura ne održava konstantnom. Ukoliko je čuvate van rashladnog uređaja može da vam traje od četiri do šest meseci, a rok trajanja se produžava ukoliko je skladištite u frižideru, na čak godinu dana.
20. 01. 2025. u 09:00Novosti online
Komentari (0)