Kombinacija koja će vas sigurno ostaviti bez daha.
Povezane vesti
SAVRŠEN SPOJ MESA I KROMPIRA: Probajte ovaj starinski recept za preukusnu musaku, od nje nema bolje
Savršen spoj mesa i krompira, spremite omiljeni domaći specijalitet koji vraća u detinjstvo.
26. 09. 2024. u 07:00
KROKETI OD KROMPIRA SA MLEVENIM MESOM: Hrskavi spolja i puni fila, a odlični su i kada se ohlade
Kroketi od krompira su uvek sjajan način da napravite jelo od jednostavnih sastojaka, a da pritom bude savršeno ukusno.
11. 09. 2024. u 14:33
RECEPT ZA KROMPIR NA PORTUGALSKI NAČIN: Dodajte mu ove namirnice i uživaćete u ukusu
Krompir na portugalski način je poput pice, samo još uksniji.
06. 10. 2024. u 07:00
ZAPEČENE NJOKE SA MLEVENIM MESOM: Jelo koje će vas zadiviti savršenom kombinacijom ukusa
Ako nemate ideju šta da spremite za ručak ili večeru, zapečene njoke sa mlevenim mesom u paradajz sosu su naš predlog.
28. 09. 2024. u 10:00
POHOVANI PIRE KROMPIR: Spolja hrskav, iznutra mekan, toliko ukusan da ćete uživati u svakom zalogaju
KROMPIR je povrće koje možete da spremate na različite načine i svako jelo je jednako ukusno.
30. 09. 2024. u 08:00
Najnovije iz rubrike
NAJBOLJI RECEPT ZA PRAVU SRPSKU SARMU: Spremite je brzo i jednostavno
Vreme je da se zavije prva sarmica koja će da nam donese lep miris zime u kuću.
02. 11. 2024. u 09:50
NES ROLAT: Sočna poslastica i savršena kombinacija kafe i čokolade
Zaista se lako pravi, a poslužite ga - uz šta drugo, nego uz šolju nes ili domaće kafe.
02. 11. 2024. u 07:00
CVEKLA SALATA SA ORASIMA: Zdrava i neverovatno ukusna kombinacija
Salata od cvekle sa orasima ne samo da je lekovita, već je i pravi užitak za sve one koji uživaju u dobrom ali zdravom zalogaju. Evo kako se sprema...
01. 11. 2024. u 14:25
JUPI TORTA: Najukusnija poslastica, a gotova za 15 minuta
Jednostavna je, brzo se priprema i neodoljivo je ukusna.
01. 11. 2024. u 11:00
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
Komentari (0)